04 / 05 / 2024

Volkan Konak kıbrıstaki evi

Volkan Konak kıbrıstaki evi

Usta sanatçı Volkan Konak, Kıbrıs Malpas Hotel'de sevenleri ile buluştu. Kıbras'tan ev aldığını söyleyen Konak, ''İnşaatı henüz bitmediği için Kıbrıs’a geldiğimde çok uzun kalamıyorum ama bittiğinde uzun uzun kalacağım'' dedi.

Volkan Konak Kıbrıs'tan rezidans daire aldı!

Kıbrıs’ta yapımı süren bir rezidanstan daire satın alan Volkan Konak, önceki gün inşaatı incelemeye gitti.

Volkan Konak Kıbrıs'tan daire aldı!

Şarkıcı Volkan Konak Kıbrıs'ta yapımı devam eden bir rezidanstan daire satın aldı. 

Volkan Konak: Kıbrıs’taki evimin inşaatı bitmedi!

Usta sanatçı Volkan Konak, Kıbrıs Malpas Hotel'de sevenleri ile buluştu. Kıbras'tan ev aldığını söyleyen Konak, ''İnşaatı henüz bitmediği için Kıbrıs’a geldiğimde çok uzun kalamıyorum ama bittiğinde uzun uzun kalacağım'' dedi.

Volkan Konak Kıbrıs'tan ev aldı!

Ünlü şarkıcı Volkan Konak, sık sık konser için gittiği KKTC'den ev aldığını açıkladı. Konak, "Bir ayağım hep Kıbrıs'ta. Artık konserler geldiğimde kendi evimde kalacağım. Mağusa'dan ev aldım" dedi.

Mersin'in suyu 1.6 milyar TL'lik projeyle Kıbrıs'a!

Türkiye’den Kıbrıs’a deniz altından askılı boru sistemiyle su temin projesi bugün Mersin Anamur ve KKTC'de çifte törenle başlıyor. Projenin, Girne ayağındaki açılışı töreninin saat 13.00'te başlaması planlanıyor.

Osman Amca: Kıbrıs'ta inşaat sektörü dibe vurdu!

Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer ve Kıbrıs Türk Taşeronlar Birliği Başkanı Osman Amca, sektörde yaşanan sorunları değerlendirdi.

Kıbrıslı Türk ve Rum müteahhitler ortak iş yapacak!

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer ve Kıbrıs İnşaat Birlikleri Federasyonu (OSEOK) Başkanı Kostas Rouhas ve beraberindekileri kabul etti.

Kıbrıslı Türk ve Rum müteahitler ortak hareket edecek!

Nikos Anastasiadis'e, "ara bölgedeki kültürel ve tarihi anıtların ve diğer binaların restorasyonunun ağırlıklı olarak Kıbrıs Türk ve Kıbrıs Rum inşaat şirketlerince yapılmasının" da bulunduğu bir dizi öneri sunuldu.

Güney Kıbrıs'taki emlak piyasası hareketlendi!

Güney Kıbrıs'ta emlak piyasasının hareketlendiği; bu yılın Ocak-Agustos ayları arasındaki dönemde, taşınmaz satışlarının yüzde 6 oranında artış gösterdiği bildirildi.

Kıbrıs Elexus Hotel'in açılışı neden gecikti?

Etstur'un Kıbrıs'ta 200 milyon dolarlık yatırımla hizmete açması beklenen Elexus Hotel'in açılışının geciktiği haberleri geliyor. Grubun 12'nci oteli olarak hizmete girecek olan Elexus'un bürokratik engeller nedeniyle açılmadığı belirtiliyor.

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasası hareketlendi!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasının hareketlendiği; bu yılın Ocak-Ağustos ayları arasındaki dönemde, taşınmaz satışlarının yüzde 6 oranında artış gösterdiği bildirildi.

Kıbrıslı Türk ve Rum müteahhitlerden ortak projeler yolda!

Kıbrıs'ın her iki tarafındaki müteahhitler, Rum Yönetimi Başkanı Anastasiadis'e ara bölgedeki tarihi eserlerin inşası, ortak bir ofis kurulması ve inşaatla ilgili alt komite oluşturulması yönünde öneriler sundu.

Kıbrıs'a su projesinde kriz var mı?

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Kıbrıs'a su projesinde her hangi bir sorun olmadığını ifade ederek, "Kıbrıs Projesi asrın projesidir, çok dev bir projedir" dedi.

Volkan Konak kıbrıstaki evi Haberi

Volkan Konak kıbrıstaki evi

Ünlü şarkıcı Volkan Konak, şiirleri, şarkıları ve unutulmaz sahne performansıyla Kıbrıs Malpas Hotel'de sevenleri ile buluştu. Usta sanatçıyı dinlemeye yaklaşık 900 kişi geldi.

Kıbrıs Gazetesi'nde yer alan habere göre Konak, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Konak, ‘Geçtiğimiz yıl Kıbrıs’tan ev aldım. İnşaatı henüz bitmediği için Kıbrıs’a geldiğimde çok uzun kalamıyorum ama bittiğinde uzun uzun kalacağım’ şeklinde konuştu.

‘Yeni projeler var mı?’ sorusunu cevaplandıran Konak, “Olacak. Yakında yeni albüm için stüdyoya giriyorum çok güzel parçalar bulduk’' diye konuştu.

Volkan Konak Kıbrıs'tan ev...