08 / 05 / 2024

Volkan Müderris

Volkan Müderris

Derris Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Müderris tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Kağıthane, Emniyet Evleri Mahallesi' nde kuruldu.

Buun Motto Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buun Motto Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Müderris, Evren Şerbetçi Kaya, Burak Nişancı tarafından 12 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran'da kuruldu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi: 4,5 yılda kaç konut yenilendi belli değil!

İBB Meclisinde İBB'nin 2024 yılına ait mali bütçesi tartışmaya açıldı. MHP Grup Başkanvekili Volkan Yılmaz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na dönüşüm ile ilgili tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Artı 1 Harita Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı 1 Harita Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Furkan Çelik, Volkan Çelik ve Yalçın Daşdemir ortaklığında kuruldu.

Altair Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Altair Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Koca tarafından kuruldu.

Sarper Volkan Özten kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu?

Sarper Volkan Özten hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda görev aldı? İş hayatına ne zaman başladı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İnfo Yatırım’daki görevi ne? İşte Sarper Volkan Özten ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Epcon Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Epcon Mühendislik Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Demir tarafından kuruldu.

Dublex İnşaat Yatırım Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dublex İnşaat Yatırım Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Volkan Kantaş tarafından kuruldu.

Öngel Yatırım Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Öngel Yatırım Dış Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa'da Volkan Öngel ve Gürkan Öngel ortaklığında kuruldu. 

Tekkalem Yapı İnşaat Hafriyat Mühendislik Mimarlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekkalem Yapı İnşaat Hafriyat Mühendislik Mimarlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Volkan Erim tarafından kuruldu.

Bvg Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvg Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Bülent Sandık, Gökhan Tuz ve Volkan Çelik ortaklığında kuruldu.

Volkan Kırtok kimdir?

İnşaat sektörünün online pazaryeri Workindo’nun Genel Müdür Yardımcısı olan Volkan Kırtok kimdir? Volkan Kırtok hangi görevlerde bulundu?

Volkan Kırtok, Workindo Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Volkan Kırtok inşaat sektörünün online pazaryeri Workindo’nun Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Prosans Mühendislik Mimarlık Ve Teknik Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Prosans Mühendislik Mimarlık Ve Teknik Hizmetler Limited Şirketi Bakırköy’de   100 binTL sermaye bedeli ile Nihat Tekin, Volkan Solmaz tarafından kuruldu.

Makro Mimarlık Danışmanlık İnşaat Reklam Ve Tanıtım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makro Mimarlık Danışmanlık İnşaat Reklam Ve Tanıtım Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  50 bin  TL sermaye bedeli ile Volkan Mengir tarafından kuruldu.

Volkan Müderris Haberi

Volkan Müderris

Derris Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Müderris tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Kağıthane, Emniyet Evleri Mahallesi'nde kuruldu.


Derris Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte...