09 / 05 / 2024

Volkan Şit Ticaret İnşaat iletişim

Volkan Şit Ticaret İnşaat iletişim

Volkan Şit Ticaret İnşaat Gıda Tarım Turizm Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Şit tarafından kuruldu. 

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Yiğit tarafından kuruldu.

Volkan İmer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan İmer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan İmer tarafından kuruldu.

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Volkan Tuncagil Boss Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Tuncagil Boss Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Volkan Tuncagil tarafından kuruldu.

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Soyyiğit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soyyiğit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Soyyiğit tarafından kuruldu.

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Yağar tarafından kuruldu.

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Özgör tarafından kuruldu.

Özeryiğit Yapı Malzemeleri Elektrik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeryiğit Yapı Malzemeleri Elektrik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sinan tarafından kuruldu.

Bozyiğit Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozyiğit Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Bozyiğit tarafından kuruldu.

4a Yiğit Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4a Yiğit Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yiğit, Murat Yılmaz ve Serkan Andiç ortaklığında kuruldu.

Zübeyr Yiğit Demir Çelik Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zübeyr Yiğit Demir Çelik Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zübeyr Yiğit tarafından kuruldu.

Volkan Şit Ticaret İnşaat iletişim Haberi

Volkan Şit Ticaret İnşaat iletişim

Volkan Şit Ticaret İnşaat Gıda Tarım Turizm Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Şit tarafından kuruldu. 


Volkan Şit Ticaret İnşaat Gıda Tarım Turizm Ve Sanayi Limited Şirketi konusu:
a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde veyurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Volkan Şit Ticaret İnşaat Gıda Tarım Turizm Ve Sanayi Limited Şirketi adres: Anadolu Mah.Necip Fazıl Cad. No.154 A/1 Arnavutköy