29 / 04 / 2024

Volkan Vural Bulut kimdir

Volkan Vural Bulut kimdir

Esenyurt'taki inşaat projesinden 40 kişiye toplam değeri 5 milyon TL'nin üzerinde daire satıp teslim etmediği gerekçesiyle ile haklarında 400 yıla kadar hapis istemi ile dava açılan Bulut İnşaat'ın sahibi Temel Bulut'tan sonra oğlu Volkan Vural Bulut da tutuklandı.

Volkan Vural Bulut tutuklandı!

Esenyurt'taki inşaat projesinden 40 kişiye toplam değeri 5 milyon TL'nin üzerinde daire satıp teslim etmediği gerekçesiyle ile haklarında 400 yıla kadar hapis istemi ile dava açılan Bulut İnşaat'ın sahibi Temel Bulut'tan sonra oğlu Volkan Vural Bulut da tutuklandı.

Bulut İnşaat'ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıktı!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Temel Bulut, oğlu Volkan Bulut ve şirket çalışanı Mine Turgut’un duruşmalardan kaçtıklarına işaret ederek haklarında yakalama kararı verdi.

Bulut İnşaat Evviva Gümüş City ödeme planı!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta 28 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen ve Bulut İnşaat Evviva Gümüş City ödeme planı bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Proje, 1240 konuttan meydana geliyor.

Bulut İnşaat Evviva Gold!

Bulut İnşaat Evviva Gold projesinde yer alan daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salondan meydana geliyor.

Haydar Bulut, Derince Kalıcı Konut sakinlerini dinledi!

Derince Yenikent Kalıcı konut sakinlerinin yol sorunu için önceki akşam Derince Belediye Başkanı A. Haydar Bulut kendilerini ziyaret etti. Bulut, Derince Kalıcı Konut sakinlerini dinledi.

Micro Loft Yarasa ve Micro Loft Bulut projesi satışa çıktı!

Urbanist Yatınm tarafından İstanbul-Gümüşsuyu'nda yapılan micro-Loft Yarasa ve micro-Loft Bulut projeleri satışa çıktı. Yaşam alanlan 50-100 metrekare arasında değişen konutların fiyatları 425 bin lira ile 1 milyon 50 bin lira arasında değişiyor.

Bulut İnşaat Evviva Nirvana ulaşım!

Bulut İnşaat Evviva Nirvana ulaşım bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

Bulut İnşaat Evviva Nirvana ulaşım!

Bulut İnşaat Evviva Nirvana ulaşım, adres ve iletişim bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Evviva Nirvana projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Bulut İnşaat projelerinde yaz kampanyası başladı!

Bulut İnşaat projelerinde kampanya rüzgarları esiyor. Şirketin Bahçeşehir ' deki Evviva Nirvana projesinden yüzde 15' i peşin, kalanı teslimde ödeme yaparak konut sahibi olmak mümkün...

Hakan Vural Çanakkaleli müteahhitlerle bir araya geldi!

Önceki gün Çanakkale Müteahhitler Birliği'nde düzenlenen toplantıda ÇMB Başkanı Hakan Vural'ın yanı sıra aynı zamanda birlik üyesi olan ÇASİAD Başkanı Erdal Akarsu, ÇASİAD eski Başkanı Salih Yıldız da kentsel dönüşüm hakkında görüş bildirdiler.

Micro Loft Yarasa ve Micro Loft Bulut! Urbanist Yatırım!

Urbanist Yatırım imzası taşıyan Micro Loft Yarasa ve Micro Loft Bulut projeleri kapsamında yer alan dairelerin alan büyüklükleri 50 metrekare ile 100 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Micro Loft Yarasa ve Micro Loft Bulut projeleri!

Micro Loft Yarasa ve Micro Loft Bulut projeleri Urbanist Yatırım tarafından hayata geçiriliyor. Micro Loft Yarasa ve Micro oft Bulut projeleri İstanbul Gümüşsuyu'nda inşa ediliyor...

Micro-Loft Yarasa ve Micro-Loft Bulut projeleri satışa çıktı!

Urbanist Yatırım tarafından Gümüşsuyu'nda yapılan micro-Loft Yarasa ve micro-Loft Bulut projeleri satışa çıkarıldı. Micro-Loft Yarasa ise 1 adet çatı dublexi, 2 stüdyo daire ve 1 giriş dublexi olamak üzere toplam 4 daireden oluşuyor...

Volkan Vural Bulut kimdir Haberi

Volkan Vural Bulut kimdir

Bulut İnşaat'ın sahibi Temel Bulut 26 Ocak'ta bir çay bahçesinde yakalanarak tutuklanmıştı. Temel Bulut'tan sonra oğlu Volkan Vural Bulut da tutuklandı.

Temel Bulut yakalandı!

Hürriyet Gazetesi'den Ceylan Sever'in haberine göre; Volkan Vural Bulut yakalanarak 10 Şubat'ta Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim  karşısına çıkarıldı. 

Bulut İnşaat'ıın veliahtı  Volkan Vural Bulut ifadesinde "Tüm müştekilerin şikayetçi olduğu şirket Bulut İnşaat isimli firmadır ve bu firmanın sahibi babam Temel Bulut'tur. Benim şirkette herhangi bir görevim yoktur.

Çağırdığı zaman babamın yanına yardım amaçlı gittiğim olmuştur. Bunda da örneğin Belediye'ye götürülmesi gereken ya da alınması gereken bir şey olduğunda firmaya gidip bu işlemlerin ikmalin de yardımcı olurdum. Onun dışında kimseyle sözleşme imzalamadım, para almadım" diye açıklamalar yaptı. 

KKTC'DE DE YARGILANIYOR
KKTC'de ev sahibi olmak isteyen yüzlerce kişiyi mağdur...