05 / 05 / 2024

Volkswagen golf fiyat 2022

Volkswagen golf fiyat 2022

Türkiye'de en çok satışı yapılan otomobil markalarından Volkswagen, Golf otomobil modellerine ilişkin şubat ayı güncel fiyat listesini açıkladı. İşte fiyat listesi...

Volkswagen Tiguan fiyat listesi belli oldu! Volkswagen Tiguan'a zam geldi mi? Volkswagen Tiguan 2024 Mayıs fiyatı

Avrupa’nın en çok satılan SUV’u ve Volkswagen’in son yıllarda dünya çapındaki en popüler modeli olan Tiguan Mayıs 2024 fiyat listesini duyurdu. Peki Volkswagen Tiguan'a zam geldi mi? Volkswagen Tiguan 2024 Mayıs fiyatı ne kadar?

Volkswagen Golf Nisan 2024 fiyatları tek tek açıklandı! Sıfır araçlarda şok! Golf fiyat listesi...

7’den 70’e herkes tarafından çok sevilen Volkswagen Golf, Nisan 2024 fiyatları tek tek açıklandı. Peki Volkswagen Golf fiyatları bu ay kaç TL oldu? İşte Golf fiyat listesi...

Volkswagen Polo fiyatı ne kadar?  Volkswagen Polo kaç TL? Volkswagen Polo Nisan 2024 fiyat listesi! 

Volkswagen en sevilen modellerinden Polo'nun Nisan 2024 fiyatları açıklandı. Volkswagen Polo fiyatı ne kadar?  Polo kaç lira? Volkswagen Polo Nisan 2024 fiyat listesi! 

Volkswagen Golf fiyat listesi! Golf 2024 fiyatı ne kadar? Volkswagen Golf 30 Mart 2024 fiyat listesi

Volkswagen markasının en çok beğenilen otomobil markası Golf fiyatları merak ediliyor. Geçtiğimiz aylarda yeni hali tanıtılan Golf otomobil modelinin fiyat listesi ne oldu? İşte 30 Mart 2024 Golf fiyat listesi.

Kia Ceed HB'de fiyatlar düştü!

Volkswagen Golf ile aynı segmentte yer alan Kia Ceed HB, ciddi rakipleri olmasına rağmen iddialı fiyat seçenekleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Fiat Egea parasına Volkswagen alabilirsiniz! Volkswagen'in bu modeli resmen peynir ekmek gibi satılıyor!

Fiat Egea parasına satılan Volkswagen Taigo fiyat ve performansıyla dikkat çekiyor. Bu model resmen peynir ekmek gibi satılıyor. Peki Volkswagen Taigo fiyatları ne kadar?

Volkswagen Golf 2023 fiyat listesi

Türkiye'de en çok satan otomobillerinden biri olan Volkswagen Golf 2023 fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte Volkswagen Golf Ağustos 2023 fiyat listesi!

Volkswagen Golf hayranlarını üzecek haber! Sona eriyor!

Dünyanın en tutulan otomobil markalarından biri olan Volkswagen’in sevilen modeli Golf ile ilgili hayranlarını üzecek bir haber geldi. İşte detaylar...

Volkswagen Golf R Haziran ayı fiyatı dudak uçuklattı! Fiyatı görenler şok oldu

Golf R, güçlü bir motor, gelişmiş şasi ve süspansiyon sistemi ile sportif bir sürüş deneyimi sunar. Bu özelliğiyle Golf R, sürücülere hızlanma, yol tutuş ve dinamik bir sürüş deneyimi sağlar. Peki 17 Haziran 2023 fiyat listesi nedir.

Volkswagen Golf'ün bu fiyatı herkesi şaşırttı! İşte 06 Haziran fiyat listesi ve özellikleri

Türkiye'de büyük bir kesimin severek aldığı Volkswagen'in Golf modeli Haziran 2023 fiyatı merak edilen arabalar arasında. Yol tutuşu ve sürüş konforu yüksek Volkswagen Golf'ün özellikleri ve fiyat listesi için haberimizi okuyun.

Volkswagen Golf R mayıs ayı fiyatı çok şaşırtacak! Yen fiyatı görenler resmen şok oldu!

Volkswagen, resmi internet sitesinden Golf R'nin 2023 yılı mayıs fiyatını duyurdu. Golf R'nin yeni fiyatını görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Peki Volkswagen Golf R'a kaç TL zam geldi? Özellikleri neler? 5 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Volkswagen Golf’e bu ay gelen zam oranı herkesi şaşırttı! Volkswagen Golf ne kadar zamlandı? Özellikleri neler?

Volkswagen Golf modellerine mayıs ayı kapsamında 18.600 TL’den başlayan fiyatlarla zam geldi. Peki Volkswagen Golf’ün mayıs ayı fiyatları ne kadar? İşte 4 Mayıs 2023 fiyat listesi...

2023 model Volkswagen Golf R nisan ayı fiyatı büyük ses getirecek! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar?

2023 model VVolkswagen Golf R'nin 2023 yılı nisan fiyat listesi duyuruldu. Golf R'nin yeni fiyatını görenler gözlerine inanamadı. Peki Volkswagen Golf R'ye ne kadar zam geldi, özellikleri neler? İşte detaylar...

Volkswagen golf fiyat 2022 Haberi

Volkswagen golf fiyat 2022

Volkswagen'in Golf modeli Türkiye'de en çok satan otomobil modeli olarak belirlendi. Golf şubat ayı fiyat listesi belli oldu. Yeni bir araç sahibi olmak isteyenler Volkswagen'in fiyat listesini inceleyebilir. Volkswagen Golf modelleri 500.000 Türk Lirasından başlayan fiyatlarla cep yakmaya devam ediyor. 

En çok satılan modellerden biri olan Golf modelinin heyecanla beklenen fiyat listesi belli oldu. Şubat ayında bir çok otomobil markası fiyat listelerini açıkladı. Bu listelerden en çok dikkat çekeni ise Volkswagen'in Golf modeli oldu. Model de yapay zeka ile akıllı aydınlatma, panoramik açılır cam tavan, alüminyum alaşımlı jantlar, ısıtmalı ön koltuklar, aktif silindir yönetimi, çift kavramalı şanzıman DSG, park asistanı, kör nokta uyarı sistemi ve adaptif hız sabitleyici özellikleri bulunuyor. 

Bununla birlikte...

F5habercom'da yer alan habere göre, aktif silindir yönetimi...