03 / 05 / 2024

Volmarıne mühendislik kimin

Volmarıne mühendislik kimin

Volmarıne Gemi Teknolojileri Mühendislik Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Mustafa Volkan Esatoğlu tarafından kuruldu.

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Güneş ve Bessam Sofuoğlu ortaklığında kuruldu.

İnşaat ve mühendislik sektörüne yeni düzenlemeler geliyor! 2023'te yüzde 50 büyüme bekleniyor!

İnşaat ve mühendislik sigortalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği CEO’su Murat Çiftçi,  2023 sonu itibariyle de yüzde 45-50 arasında artış beklediğini söyledi. 

House Of Sun Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

House Of Sun Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Özlenen Güneş tarafından kuruldu.

S8c Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S8c Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güneş Can Bekar tarafından kuruldu.

Nevada İstanbul Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Nevada İstanbul Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Yavuz Güneş tarafından kuruldu.

Hemg Mimarlık Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Hemg Mimarlık Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi Esenyurt'ta Mehtap Güneş tarafından kuruldu.

Cmt Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Ve Metal Limited Şirketi kuruldu!

Cmt Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Ve Metal Limited Şirketi Beşiktaş'ta Cem Güneş tarafından kuruldu.

Berry Dizayn Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Berry Dizayn Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Berrin Güneş tarafından kuruldu.

Seas Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seas Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Güneşoğlu  tarafından kuruldu.

Cyd Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve İmalat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Cyd Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve İmalat Ticaret Limited  Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Coşgun Güneş Tarafından kuruldu.

Mühendislik görmemiş binalar yıkılmalı!

İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tuncer Çelik, "Deprem öldürmez, yapı öldürür deriz. İçinde bulunduğunuz yapıyı depreme dayanıklı yaptığınız zaman, deprem ne kadar büyük olursa olsun, yapının içinden sağ olarak çıkarsınız" dedi. Çelik, mühendislik görmemiş binaların yıkılmasını önerdi.

Nea Vourla Konut Sitesi'ne XL Mimarlık Mühendislik imzası!

İzmir Urla’daki Nea Vourla Konut Sitesi projesi, Mimar Arda Işık liderliğindeki XL Mimarlık + Mühendislik tarafından tasarlandı.

Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Eryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., sermaye artışı hakkında açıklama yaptı. Peki Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Volmarıne mühendislik kimin Haberi

Volmarıne mühendislik kimin

Volmarıne Gemi Teknolojileri Mühendislik Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Mustafa Volkan Esatoğlu tarafından kuruldu.

Volmarıne Gemi Teknolojileri Mühendislik Limited Şirketi konusu:
1-Gemi projeleri, tasarımları yapmak. Mühendislik danışmanlıkhizmetlerinde bulunmak. 2-Her türlü askeri/sivil gemi inşaa, tasarım, onarım, tadilatve yenileme işlemlerini yapmak. Makine donanımı, boya raspa işleri, komple gemi donatım işlerini yapmak. 3-Her türlü gemi malzemelerini ve yedek parçalarının imalatı,alım- satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...

Volmarıne Gemi Teknolojileri Mühendislik Limited Şirketi adres: Esenyalı Mah.Yanyol Cad.No: 61/74...