03 / 05 / 2024

Vomese Hurda Metal Sanayi kimin

Vomese Hurda Metal Sanayi kimin

Vomese Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Meliha Serin tarafından kuruldu. 

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Samet Yetişen, Doğan Yetişen, İbrahim Yetişen ve Yusuf Yetişen ortaklığında kuruldu.

Meker Metal İnşaat Hırdavat Hurda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meker Metal İnşaat Hırdavat Hurda Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kader Çelik tarafından kuruldu.

Akman3 Metal İnşaat Hurda Limited Şirketi kuruldu!

Akman3 Metal İnşaat Hurda Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Doğan tarafından kuruldu.

Özseringen Metal Hurda Atık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özseringen Metal Hurda Atık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Seringen tarafından kuruldu.

Yapıt Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıt Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfi Şeker ortaklığında kuruldu.

Adm Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adm Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Damar tarafından kuruldu.

Günay Hurda Metal Kağıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günay Hurda Metal Kağıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bulut tarafından kuruldu.

Aslansan Hurda Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslansan Hurda Metal Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Arslan tarafından kuruldu.

Ata Hurda Madencilik Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Hurda Madencilik Metal Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Refik Yeşildal tarafından kuruldu.

Erc Bakır Hurda Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erc Bakır Hurda Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ercüment Karagüney tarafından kuruldu.

Newsa Hurda Mamulleri Metal Madeni Limited Şirketi kuruldu!

Newsa Hurda Mamulleri Metal Madeni Limited Şirketi Başakşehir'de Kardelen Cesur tarafından kuruldu.

Doğansan Hurda Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doğansan Hurda Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Ercan Doğan tarafından kuruldu!

Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Vomese Hurda Metal Sanayi kimin Haberi

Vomese Hurda Metal Sanayi kimin

Vomese Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Meliha Serin tarafından kuruldu. 

Vomese Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a- Bakır, pirinç, sarı, alüminyum, çinko, kalay, nikel, kurşun, demir, çelik ve diğer madenlerden, mamul, yarı mamul,hurda malzeme ve imalat artıklarının alım satımı ithali ve ihracı. b- Bakır, pirinç, sarı, alüminyum, çinko, kalay, nikel, kurşun, demir çelik ve diğer madenlerden, külçe, profil, tel,kablo ve diğer ürünlerin imalatı. c- Her nevi demir çelik ürünlerinin, Yassı hadde mamulleri, sac, profil, boru, köşebent, paslanmaz saç ve diğer madenlerden mamul emtia ham ve yarı mamul malların alım satımı, ithali, ihracı ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğerişler.

Vomese Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esentepe...