05 / 05 / 2024

vural inşaat gardenia 19

vural inşaat gardenia 19

“4 Mevsim Şehirdeyim, 10 Dakikada Evimdeyim” sloganı ile tanıtımı yapılan Gardenia 19’un Mahir & Ekin Vural İnşaat ve Vural İnşaat Ortaklığı ile inşaatına ve satışına başlandı

Çanakkale'de inşaat firmaları projelerini tamamlayamıyor!

24 Haziran seçimlerinin ardından doların yükselmesi ile başlayan ekonomik kriz en çok inşaat sektörünü etkiledi. Müteahhitler Birliği Başkanı Hakan Vural, Çanakkale'de inşaat sektörünün durumu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Kütahya Emet Devlet Hastanesi'nin inşaatı durdu!

AK Parti Kütahya Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vural Kavuncu Emet'te inşaatı duran devlet hastanesi hakıkında bilgi verdi.

MEV İnşaat Gardenia 19 'da 750 bin liraya villa!

İzmir Gardenia 19 'da teslimler Aralık 2014'te gerçekleşecek, 3 farklı tip villanın bulunduğu Gardenia 19 MEV İnşaat imzasıyla yükseliyor

Yeşilköy Havuzlu kavşak alanı inşaatı Ocak ayında bitecek!

Yeşilköy Havuzlu Kavşak inşaat alanını yerinde inceleyen Topbaş, burada İstanbul Büyükşehir Belediye Fen İşleri Daire Başkanı Abdurrahman Uçak ile Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Vural"dan bilgi aldı  

ERG İnşaat Deriner Barajı'nı inşa ediyor

Vural Erbilgin'in başkanlığını yaptığı ERG İnşaat; planlama, proje, makine, inşaat ve montaj konularında faaliyet gösteriyor

Koray İnşaat Ürdün'de hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

vural inşaat gardenia 19 Haberi

vural inşaat gardenia 19

Güzelbahçe, İzmir’in son dönemdeki nitelikli projelerine ev sahipliği yapmaktadır. Kısa sürede; Marina, Alışveriş Merkezi, Hastane gibi sosyal ihtiyaçları gidermeye yönelik projeler ile birlikte  2013 yılı içerisinde Güzelbahçe bölgesine doğalgaz bağlantıları yapılacaktır. Güzelbahçe, İzmir’in önemli yerleşim merkezlerinden biri olma özelliğini arttırmaktadır.


“4 Mevsim Şehirdeyim, 10 Dakikada Evimdeyim” sloganı ile tanıtımı yapılan Gardenia 19’un Mahir & Ekin Vural İnşaat ve Vural İnşaat Ortaklığı ile inşaatına ve satışına başlandı. 



Gardenia 19’a ulaşmak için; Güzelbahçe – Seferihisar otoyol çıkışından, Seferihisar yönüne sadece 1 dakika gitmeniz yeterli. Güzelbahçe Çiçek Mezatı yanında bulunan kavşaktan girince Gardenia 19’a ulaşabilirsiniz. 


Gardenia 19,  Güzelbahçe’nin ulaşıma en uygun noktalarından birinde, 10.000m² içerisinde 19 adet villadan oluşmaktadır.  Her biri özenle tasarlanmış villalarda, gardenyalar içinde bir yaşam sizleri bekliyor!



Gardenia 19’da gardenya bahçeleri...