02 / 05 / 2024

Vural Öger iflas

Vural Öger iflas

Almanya merkezli seyahat şirketi Öger Turizm'in sahibi Vural Öger'in Münih'teki bir mahkemeye iflas başvurusunda bulunduğu bildirildi

Çin hükümeti emlak sektöründe son noktayı koydu: Gerekirse iflas edin!

Çin Konut Bakanı Ni Hong gerçekleştirdiği basın toplantısında yaptığı açıklamada gayrimenkul geliştiricilerinin gerekirse iflas etmesi gerektiğini söyledi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Japonya'da 2023 yılında iflas eden inşat şirketlerinin sayısı 1.693 oldu!

Japonya'da 2023 yılındaki kurumsal iflaslar, bir önceki yıla göre yüzde 35.2 oranında artarken inşaat sektörü en çok iflasın gerçekleştiği ikinci sektör oldu. 

Yeşil GYO'nun iflası isteniyor!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın iflası isteniyor. Şirketin duruşması 10 Mart 2022 günü saat 10:45'te gerçekleştirilecek.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Uluhan Grup'un iflas davası 10 Haziran'da!

Uluhan Grup Enerji İnşaat'ın iflas davası yargılaması 10 Haziran günü saat 10:20'de gerçekleştirilecek. 

Tuncay Sonel'in Balıkesir'de gerçekleştirdi projeler!

Bandırma Şehir Gazetesi köşe yazarı olan Cemal Vural Atabey, bugünkü yazısında Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel'in bölgede gerçekleştirdiği yatırımları anlattı. İşte o haber...

Vural Öger iflasını istedi!

Almanya merkezli seyahat şirketi Öger Turizm'in sahibi Vural Öger'in Münih'teki bir mahkemeye iflas başvurusunda bulunduğu bildirildi

2016 yılında 72 inşaat firması iflas erteleme istedi!

Ünlü & Co 2016 yılının iflas ertelemelerini araştırdı. 2016'da şimdiye kadar 246 iflas ertelemesi gerçekleşti. Araştırmaya göre 2016'daki 246 iflas ertelemenin 72'si inşaat ve gayrimenkul sektörü ile ilgili.

Vural Öger'in mal varlığına el konulacak!

ALMANYA'da altı ay önce iflas sürecini başlatan işadamı Vural Öger'in mal varlığına el konacak. Bulunan tüm menkul ve gayri menkullerine icra yoluyla el konacak.

Hakan Vural, Çanakkale Müteahhitler Birliği'nin yeni başkanı oldu!

Çanakkale Müteahhitler Birliği 5. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kurultayda Müteahhitler Birliği'nin yeni başkanı Hakan Vural oldu. Dernek binasında gerçekleştirilen kurultaya, kentin ileri gelenleri katıldı.

Kürüm Demir Holding iflas erteleme istedi!

Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde yer alan Kürüm Demir de iflas erteleme istedi. Son aylarda iflas erteleme isteyen şirket sayısı ger geçen gün artıyor.

Eser Holding iflas etti!

Ortadoğu, Afrika ve Orta Asya ülkelerinde gerçekleştirdiği büyük inşaat projelerimle adını duyuran ve Amerikalı Engeneering New Record dergisi tarafından dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhitlik firması arasında gösterilen Eser Holding iflas etti.

Mucit Kenneth Reiner'e iflas ettiren ev 7,5 milyon dolara satılık!

Sahibini Mucit Kenneth Reiner'ın 1950'li yıllarda hayalindeki evi gerçeğe dönüştürmek için tasarladığı ve inşaat masrafı yüzünden iflas ettiği ev 7.5 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Vural Öger iflas Haberi

Vural Öger iflas


Almanya merkezli seyahat şirketi Öger Turizm'in sahibi Vural Öger'in Münih'teki bir mahkemeye iflas başvurusunda bulunduğu bildirildi. Mahkemenin iflas işlemlerinden sorumlu ismi Matthias Hofmann, "Benim bilgim dahilinde Sayın Öger'in kayda değer bir mal varlığı artık bulunmamaktadır" açıklamasını yaptı.


Münih'teki mahkemeden yapılan açıklamada Vural Öger'in alacaklılarından biri olan İşbank'ın Öger'in şahsi servetine el konulması talebinde bulunduğu da belirtildi. Deutsche Welle Türkçe'de yer alan habere göre Öger'in yüksek miktardaki borçlarını ödeyemediğine dikkat çekildi.

Almanya'ya öğrenci olarak 1960'lı yıllarda gelen Vural Öger, iş dünyasınaa kurduğu bir seyahat şirketi ile başlamıştı. Önce Almanya'da yaşayan Türk işçiler için Türkiye ve Almanya arasında ucuz uçak seferleri düzenleyen Öger Turizm, daha sonra faaliyet alanını genişletti. Şirket daha sonra otellerle anlaşma yaparak Türkiye'ye turlar düzenlemeye başladı.

Almanya'nın tanınmış iş adamları arasına...