27 / 04 / 2024

WAF 2015 Awards

WAF 2015 Awards

Murat Aksu ve Umut İyigün ortaklığındaki MuuM, iki farklı projesiyle Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri’nde (WAF 2015 Awards) finale kaldı.

MuuM iki projeyle Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri’nde finale kaldı!

Murat Aksu ve Umut İyigün ortaklığındaki MuuM, iki farklı projesiyle Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri’nde (WAF 2015 Awards) finale kaldı. Finaller 4-6 Kasım arasında geçrkeleşecek.

Aurum Ofis Binası WAF Awards’da finalist oldu!

Boytorun Architects tarafından İstanbul Bağcılar’da tasarladığı “Aurum Ofis Binası” World Architecture Festival (WAF) Awards’da finale kalma şansını yakaladı.

Özak GYO faaliyet raporuna ARC Awards'tan ödül!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 2015 yılı faaliyet raporu, ABD merkezli ARC Awards'tan bronz ödüle layık görüldü. İşte o haber...

Konya Stadyumu WAN Awards’da yarışacak!

2015 yılında açılışı yapılan Konya Stadyumu, uluslararası mimarlık ödüllerinin verildiği WAN Awards’da yarışacak. WAN (Dünya Mimarlık Haberleri) organizasyonun düzenlediği "spor Mimarisi Ödülleri" yarışması bu sene ilk defa gerçekleşecek.

Turyap, European Business Awards-EBA'da yarışıyor!

TURYAP, Avrupa’nın önde gelen iş dünyası liderleri, akademisyenler, basın ve devlet adamları tarafından desteklenen Avrupa İş Dünyası Ödülleri’nde (European Business Awards-EBA) 2015-2016 Türkiye Ulusal Şampiyonu oldu.

Sign of the City Awards'tan Ontan Bayraklı'ya ödül!

Sign of the City Awards 2015‘de ‘Devam Eden En İyi Rezidans Projesi’ Ontan Bayraklı seçildi. Ontan İnşaat tarafından İzmir’de yükselen proje 329 bağımsız bölümden oluşuyor.

Kemer Maxx Royal Hotel Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Sign of the City Awards 2015’te ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünün sahibi Maxx Royal Kemer Resort& Spa’nın oldu. Antalya Kemer’de bulunan otel 286 odası ile hizmet veriyor.

Kasaba projesinin 3. etabı Sign Of The City Awards'tan ödül aldı!

İş Altınhas tarafından İstanbul Ömerli’de hayata geçirilen Kasaba projesinin 3’üncü etabı Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödülleri Sign Of The City Awards 2015’te ‘En İyi Müstakil Konut’ seçildi.

ATSO Kültür Sanat Merkezi Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

3 ay önce kapılarını açan Antalya Kültür Sanat, Sign of the City Awards 2015’de ‘En İyi Sosyo-Kültürel Yapı’ kategorisinde birinci oldu. Gökkuşağının tüm renklerini taşıyan cephesi ile dikkat çeken yapı, 2 bin metrekare alana yayılıyor.

Sign of the City Awards'tan Primemall SivasPark AVM'ye ödül!

Gayrimenkul sektöründe en iyileri belirlemek amacıyla gerçekleştirilen "Sign of the City Awards 2015" için yarışan 140 projeden 31'i ödüllendirildi.Gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülü Sivas'ın ilk AVM'sine gitti.

Sign of the City Awards'tan Nef'e 3 ödül!

Yenilikçi yaklaşımları ve konseptleriyle uluslararası gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış ve tasarım anlayışı sunan Nef, uluslararası prestijli yarışmalardaki üstünlüğünü Sign of the City Awards 2015’te de sürdürdü.

Nef, Sign of the City Awards 2015'ten 3 ödül aldı!

Yenilikçi yaldaşımlan ve konseptleriyle uluslararası gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış ve tasarım anlayışı sunan Nef, uluslararası prestijli yarışmalardaki üstünlüğünü Sign of the City Awards 2015'te de sürdürdü.

Primemall SivasPark AVM, Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Gayrimenkul sektöründe en iyileri belirlemek amacıyla gerçekleştirilen “Sign of the City Awards 2015” için yarışan 140 projeden 31’i ödüllendirildi.

YDA Group Sign of the City Awards 2015'te 3 ödül aldı!

YDA Group, "Sign of the City Awards 2015"te 2'si birincilik olmak üzere 3 kategoride ödüle layık görüldü. YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, ödüllerle ilgili açıklama yaptı.

WAF 2015 Awards Haberi

WAF 2015 Awards

4-6 Kasım 2015 tarihleri arasında Singapur’da gerçekleşecek olan finallerde, MuuM tasarımı Lösev Doğal Yaşam Merkezi projesi “Geleceğin Sağlık Yapıları” kategorisinde, Erciyes Kongre Merkezi projesi ise “Geleceğin Kültür Yapıları” kategorisinde jüri karşına çıkacak.



MuuM, Dünya Mimarlık Festivali (WAF) kapsamında düzenlenen ve mimarlık dünyasının en önemli ödüllerinden biri olarak kabul edilen WAF 2015 Awards’ta 2 projeyle finale kalma başarısını gösterdi. 4-6 Kasım 2015 tarihleri arasında Singapur’da gerçekleştirilecek olan Dünya Mimarlık Festivali’nde MuuM projelerinden Erciyes Kongre Merkezi “Geleceğin Kültür Yapıları” kategorisinde, Lösev Doğal Yaşam Merkezi ise “Geleceğin Sağlık Yapıları” kategorisinde yarışacak.


The Architectural Review ve The Architects’ Journal gibi prestijli mimarlık dergilerinin de yayıncısı olan İngiltere merkezli EMAP tarafından, bu yıl sekizinci kez düzenlenen ve son dört yıldır Singapur’da gerçekleşen WAF 2015 Awards’a toplam...