07 / 07 / 2024

Waldorf Astoria Hotels nerede

Waldorf Astoria Hotels nerede

Waldorf Astoria Hotels, Waldorf Astoria Amsterdam’ın açılışını duyurdu. UNESCO Dünya Miras Listesi’ndeki, Amsterdam’ın Herengracht bölgesinde, kanal kıyısında yer alan lüks tesis, 17. ve 18. yüzyıllarda inşa edilen altı tarihi binadan oluşuyor.

Çin devleti 310 milyar dolarlık Anbang’a el koydu!

Çin devleti 310 milyar dolarlık Anbang’a el koydu, New York’taki Waldorf Astoria otelin de sahibi oldu.

Waldorf Astoria Londra’ya geliyor!

Admiralty Arch Waldorf Astoria’nın açılışı, Londra’daki lüks otel pazarı üzerinde büyük bir etki yaratacak. 2022'de açılacak Admiralty Arch Waldorf Astoria'da yenileme çalışmaları devam ediyor. 

Rixos Hotels Dubai ve Mısır'da otel açacak!

Türkiye, Rusya, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta ve Doğu Avrupa’da tesisleri bulunan ve bu pazarlarda hızlı büyüyen lüks otel zinciri olan Rixos Hotels, BAE ve Körfez’den sonra Küba, Meksika, ABD, Karayipler ve uzak doğuya açılıyor.

2005 yılında Maritim Hotels Grubu, Galataport ve Haydarpaşa'ya talip olmuş!

2005 yılında Alman Maritim Hotels Grubu, Salıpazarı'nda gerçekleştirilecek Galataport Projesi'nde ve Haydarpaşa'da 5 yıldızlı iş oteli ve kongre merkezi yapımı ile ilgili projelere talip olmuş.

Sunis Hotels'ten İzmir Özdere ve Seferihisar Doğanbey'e 3 yeni otel!

Sunis Hotels, Antalya’daki 4 otelinden sonra rotayı Ege Bölgesi’ne kırdı. Grubun İzmir’deki ilk oteli Sunis Efes Royal Palace Resort&Spa 58 milyon Euro’luk yatırımla hizmete girdi.

Güral Premier Hotels Resorts, Design Hotel ödülünü aldı!

Güral Premier Hotel Tekirova, Rusya’nın en büyük otel değerlendirme sitesi Top Hotels tarafından, misafir değerlendirmeleri sonucunda verilen ‘Quality Award for Hospitality Excellence’ ile ‘Design Hotel’ ödüllerine layık görüldü.

Dedeman Hotels 16'ıncı otelini Moskova'da açtı!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, yurt dışı projelerini hizmete açmaya devam ediyor. Izmailovo'daki yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova, resmen açıldı.

Titanic Hotels Berlin'de 400 odalı otel açacak!

TİTANİC Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, yatırım planları ve stratejileri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Eylül ayında Berlin'de 400 odalı otelimizi açmayı planlıyoruz. Kocaeli'nde bir otelimizi hayata geçireceğiz" dedi.

Güral Premier Hotels & Resorts en lüks spa ödülü aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts’un spa’sı Quu Spa, dünyanın en prestijli spa ödülü ‘World Luxury Spa Awards’ı dördüncü kez alarak, 2015’te de hem Türkiye’de hem Avrupa’da ‘En Lüks Spa’ seçildi.

Batum'da Hilton Hotels Resorts Oteli açıldı!

HİLTON Hotels & Resorts, Gürcistan'ın liman kenti Batum'da ilk otelini açtı. Hilton Batum, Tourinvest Ltd. ile yapılan işletme anlaşmasının ardından misafirlerini ağırlamaya başladı.

Hilton Hotels Resorts Batum’da ilk otelini açtı!

Hilton Hotels&Resorts, Gürcistan’ın liman kenti Batum’da ilk otelini açtı. Hilton Batum, Tourinvest Ltd. ile yapılan işletme anlaşmasının ardından misafirlerini ağırlamaya başladı. 15’i süit olmak üzere 247 odası olan Hilton Batum, Yunus Akvaryumu’nun he

Elite World Hotels Grubu dört yılda beş otel açacak!

Turizm sektöründe son yıllarda zincirleşme çalışmaları yürüten Elite World Hotels Grubu, bu kapsamda 2018 yılına kadar beş yeni otel açacak.

Elite World Hotels'den İstanbul'a 2 yeni otel!

Elite World Hotels Genel Müdürü Ünsal Şınık, St. Petersburg’da iki otel yatırımına başladıklarını belirterek, “Şehir konseyi izinleri durdurmuştu, iki yıl bekledik” dedi..

Waldorf Astoria Hotels nerede Haberi

Waldorf Astoria Hotels nerede

Hilton Worldwide markaları arasında yer alan Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Waldorf Astoria Amsterdam’ın açılışını duyurdu. UNESCO Dünya Miras Listesi’ndeki, Amsterdam’ın Herengracht bölgesinde, kanal kıyısında yer alan lüks tesis, 17. ve 18. yüzyıllarda inşa edilen altı tarihi binadan oluşuyor. Geçmişte şehrin en zengin ve etkili asilzadelerinin yaşadığı binalar özenle restore edilerek, tarihle iç içe ve zarif, 93 odalı bir otele dönüştürüldü.

Altın Çağ’da inşa edilen, şehrin en büyük kanalı Herengracht’a bakan Waldorf Astoria Amsterdam’ın lüksten öden vermeyen misafirleri, kenti tekneyle, bisikletle ya da yürüyerek gezebiliyor.

Waldorf Astoria Hotels & Resorts Dünya Başkanı John Vanderslice, açılış vesilesiyle yaptığı konuşmada “Waldorf Astoria Amsterdam, dünyanın en gözde turistik merkezlerinde ilham veren ortamlar yaratma ve misafirlerimize unutulmaz deneyimler yaşatma arzumuzun bir göstergesi. Her yönüyle benzersiz...