15 / 05 / 2024

Walid Sotari

Walid Sotari

MBİ Medine Bina İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdel Aziz, Walid Sotari tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Eylül 2013 tarihinde Beylikdüzü'nde kuruldu

Walid Commercial Projects İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Walid Commercial Projects İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd M. Mujahıd ve Mehasın A. Baharmooth ortaklığında kuruldu.

Balance Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balance Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Daraouzıjammal ve Mohamad Walid Dakhel tarafından kuruldu.

Şeyh Walid Juffali'nin evi 50 milyon euroya satışta!

Suudi iş adamı Juffali ile eski manken ve fotomodel Christina Estrada, 13 yıl önce evlendi. Ancak Juffali 4 yıl önce Estrada'dan, onun bilgisi olmadan boşandı, ve 25 yaşındaki Lübnanlı bir mankenle evlendi. 

Yaseminelşam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaseminelşam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugn Walid Aırout ce Iman Zakzak imzasıyla kuruldu.

Good Investments İnşaat ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Good Investments İnşaat ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Walid A. Almhd Alkasem ve Mohammad O. M. Alkasem ortaklığında kuruldu.

Asarya Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asarya Turizm ve Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 105 bin TL sermaye ile Fatih'te, Walid Alhadi S. Abdallah, Ahmed A.A Hamoudah, Kamal A.A. Balhaj ortaklığında kuruldu.

Hürrem Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hürrem Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Orhan Alptekin, Miraç Yılmaz, Walid Saad tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da kuruldu.

Hele Bağdad Emlakçılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hele Bağdad Emlakçılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Walid Mohamed K tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Fatih, Mollagurani Mahallesi'nde kuruldu.

MBİ Medine Bina İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MBİ Medine Bina İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdel Aziz, Walid Sotari tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Eylül 2013 tarihinde Beylikdüzü'nde kuruldu

Almedine Gayrimenkul İthalat İhracat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Almedine Gayrimenkul İthalat İhracat İnşaat ve Yatırım Limited Şirketi, Ahmed Rafık Khalil Sahyon ve Walid Hassan Mohammed Ahmed tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 20 Haziran'da kuruldu

Emperor Turizm İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Emperor Turizm İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Khalid Farid Abdelhalim Elbaal, Walid Farid Abdelhalim Elbaal, Yasser İbrahim Mohamed Zaki Gouda tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu

Walid Sotari Haberi

Walid Sotari

MBİ Medine Bina İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdel Aziz, Walid Sotari tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Eylül'de kuruldu. 


MBİ Medine Bina İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


MBİ Medine Bina İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Beylikdüzü, Bakırcılar Sanayi Sitesi, Orkide Caddesi,...