16 / 05 / 2024

Şeyh Walid Juffali'nin evi 50 milyon euroya satışta!

Şeyh Walid Juffali'nin evi 50 milyon euroya satışta!

Suudi iş adamı Juffali ile eski manken ve fotomodel Christina Estrada, 13 yıl önce evlendi. Ancak Juffali 4 yıl önce Estrada'dan, onun bilgisi olmadan boşandı, ve 25 yaşındaki Lübnanlı bir mankenle evlendi. 




Suudi iş adamı Juffali ile eski manken ve fotomodel Christina Estrada, 13 yıl önce evlendi. Ancak Juffali 4 yıl önce Estrada'dan, onun bilgisi olmadan boşandı. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; İngiltere'de yaşayan 55 yaşındaki Estrada, 2 yıl önce 196 milyon sterlin tazminat istemiyle dava açmıştı. Christina Estrada bu miktarın, yıllık 1 milyon sterlin kıyafet harcaması da dahil, ihtiyaçlarını karşılamak için gerekli olduğunu açıklamıştı.

 

Estrada'nın avukatları, Suudi iş adamı Juffali'nin 8 milyar sterlin kişisel serveti olduğunu bildirdiler. Juffali ise bunun "fantazi bir miktar" olduğunu, servetinin 113 milyon sterlin olduğunu söylemişti. 

 

Londra'da görülen davada mahkeme iş adamı Şeyh Walid Juffali'nin 53 milyon sterlin (270 milyon lira) boşanma tazminatı ödemesine karar verdi. Juffali boşanmadan 2 hafta sonra hayatını kaybetti. Çiftin birlikte yaşadığı 16 odalı dev malikane boşanmanın ardından 50 milyon euroya satışa çıkarıldı.

 

Şeyh Walid Juffali nin evi 50 milyon euroya satışta!

 

Şeyh Walid Juffali nin evi 50 milyon euroya satışta!


Geri Dön