29 / 04 / 2024

wanda wista istanbul projesi nerede

wanda wista istanbul projesi nerede

Teknolojiden turizme, finanstan gayrimenkule kadar geniş faaliyet alanlarıyla dikkat çeken Çinli WandaGroup, Mar Yapı ortaklığıyla Türkiye’ye turizm yatırımı için geliyor.

Wanda Vista İstanbul, Çin basınında heyecan yarattı!

Çinli Wanda Group'un, yurt dışında açtığı ilk oteli Wanda Vista İstanbul, Çin basınında heyecana neden oldu. Wanda Hotels - Resorts'un Çin'deki en güçlü turizm girişimi Wanda Vista'nın ilk yurt dışı projesi otel endüstrisinin geleceğine de umut oldu.

Wanda Vista İstanbul açıldı!

Wanda Hotels - Resorts'un ilk yurt dışı yönetim oteli olan Wanda Vista İstanbul'un rezidansları 7 Ağustos tarihinde açıldı. Wanda Vista'nın ilk açık deniz yönetim projesi olan Wanda Vista İstanbul, aynı zamanda Batı dünyasına "Pure Oriental Delight" konseptini getiren ilk proje olma özelliğinde.

Güneşli Wanda Vista İstanbul 2018'de açılacak!

“G Yoo Inspired By Starck” projesi, tüm iç mimarisi Starck tarafından tasarlanan 432 daireden meydana geliyor. Dairelerin teslimatına haziran ayında başlanacak. Proje kapsamındaki 150 odalı “Wanda Vista İstanbul” oteli ise 2018’de açılacak.

Wanda Vista İstanbul'un lansmanı yarın!

Mar Yapı ve Çinli Wanda Group tarafından inşa edilecek Wanda Vista İstanbul projesinin lansmanı gerçekleşecek. Proje yarın basına tanıtılacak.

Wanda Vista İstanbul'un lansmanı 22 Mayıs'ta!

Mar Yapı ve Çinli Wanda Group tarafından inşa edilecek Wanda Vista İstanbul projesi basına tanıtılacak. Proje, 22 Mayıs 2017 Pazartesi günü satışa çıkacak.

Mar Yapı ve Wanda Grup'tan Wanda Vista İstanbul Otel projesi!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında Mar Yapı ile Çin'in gayrimenkul devi Wanda Grup'un işbirliğinden bahsetti. 2 firma tarafından Güneşli'ye Wanda Vista İstanbul Otel geliyor.

Tema İstanbul'da anahtar teslimleri başladı!

Mesa- Artaş- Avrupa Konutları-Öztaş-Kantur-Akdaş Ortak Girişim Gurubu imzasıyla Küçükçekmece Atakent'te iki yılda inşa edilen 3.614 konutluk Tema istanbul projesinde anahtar teslimlerine başlandı.

Türkiye genelinde en çok rezidans projeleri İstanbul'da!

Türkiye pazarına girmesiyle sektörde hızla ilerleyen Amerikalı bir gayrimenkul devi, Türkiye'deki rezidans projelerini mercek altına aldı Türkiye geneline bakıldığında %75'lik oranla en çok rezidans projelerine sahip olan istanbul'u Ankara, İzmir ve Antal

İstanbul Future Park'ta inşaat hızla devam ediyor!

Türkiye'ye akıllı bina sistemleri alanında iddialı olan Hiper Gayrimenkul'un ilk projesi istanbul Future Park'ta inşaat hızla ilerliyor. Projede ilk teslimler 2016'da başlayacak.

İn istanbul fiyat!

İn istanbul fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 320 bin TL’den başlangıç gösteriyor. İnistanbul Gala projesinde 1+1’den 4+1 ‘e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

İstanbul Altın Aks'ta sembol otel yatırımı!

Prime istanbul, dünyada, Pullman ve Mercure markaları ile işletilen en büyük tesislerden biri olacak. Tesiste 3 bin m2'lik SPA ve Wellness alanı, 60 farklı üniteli çok amaçlı performans merkezi bulunacak.

İstanbul Finans Merkezi çok uluslu firmaları İstanbul'a çekiyor!

Ali Fuat Taşkesenlioğlu, İFM projesinin çok uluslu firmaların istanbul'da merkez kurmayı düşünmesine neden olduğunu duyduklarını belirterek, "Dolayısıyla, söz konusu projenin ulusal boyutta istihdamın ve yurtiçi piyasalar fayda sağlayacak" dedi.

Still İstanbul Diamond'dan THY çalışanlarına özel kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Still istanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına özel kampanya düzenlendi.

wanda wista istanbul projesi nerede Haberi

wanda wista istanbul projesi nerede


Teknolojiden turizme, finanstan gayrimenkule kadar geniş faaliyet alanıyla dünyanın dev şirketlerinden biri olan Çinli WandaGroup, Mar Yapı ortaklığıyla Türkiye’ye turizm yatırımı için geliyor. Güneşli Basın Ekpres Yolu’ndaki Wanda Vista İstanbul, şirketin yurtdışındaki ilk yatırımı olacak. 


Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök: “Basın Ekspres Yolu’nda dünyanın en önemli tasarımcılarından PhilippeStarck ile dünyanın sayılı otelcilik gruplarından biri olan WandaHotels&Resorts’u aynı kompleks içerisinde, ‘G’ projesinde bir araya getiriyoruz. İki kuleden oluşan kompleksin bir kulesinde Wanda’nın beş yıldızlı lüks otel markası Wanda Vista yer alacak. Yüzyıllar sonra, Çin’den başlayıp Avrupa’ya uzanan Baharat Yolu’nun duraklarından biri olan Basın Ekspres’te, yani Yeni İpek Yolu üzerinde yeniden Çinli dostlarımızı ağırlayacağız.”


WandaGroup Başkan Yardımcısı NingQi Feng: “Çin’in Bir Kuşak Bir Yol projesi, Modern İpek Yolu olarak dünyanın en...