23 / 07 / 2024

Washington abd

Washington abd

Bu da oldu: ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bulunan ve içerisinde 300 kişinin ikamet ettiği bir kasaba, eBay üzerinden satılığa çıkarıldı

Bankacılık Dünyasının Kâbusu: ABD Tarihinde En Büyük 10 Banka Çöküşü!

ABD ve Avrupa'da bankacılık kriziyle birlikte birçok büyük banka iflas etti. Washington Mutual ve Colonial Bank da dahil olmak üzere en büyük 10 iflas eden banka arasında yer aldı. 

Daha iyi bir bina yönetmeliği Maraş'taki depremin etkisini azaltır mıydı? Washington Post'tan deprem analizi!

Dünyanın onlarca ülkesinden Türkiye'ye yardım ekipleri ve erzak yollanırken; ABD'nin önde gelen gazetelerinden Washington Post tarafından yapılan geniş çaplı analizde depremin neden bu kadar ölümcül olduğu bir bir sıralandı. İşte ayrıntılar...

ABD'de benzine vergi indirimi gündemde! Biden son kararını verecek

ABD'de benzin fiyatlarının son yılların en yüksek seviyesi kabul edilen 5 doları görmesi Washington'ın federal benzin yasasını gözden geçirmesine neden oldu. Biden, benzinde uygulanan vergileri kaldırmayı gündeme aldı. Başkanın son kararı hafta sonunda açıklanacak

Washington'da inşaat halindeki bina çöktü!

ABD Washington'da inşaat halindeki bina çöktü. Binanın çökme nedeninin henüz bilinmediği belirtildi...

ABD Dışişleri'nden Grönland'ın satın alınmasına ilişkin açıklama!

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken tarafından Grönland'la ilgili dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Buna göre, Washington, Grönland'ı satın almayacak.

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris evini satıyor!

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris resmi konutuna geçmeden önce başkent Washington'daki evini satılığa çıkardı. Harris evi için 2 milyon dolar istiyor. 

Washington Kongre Merkezi hastane oluyor!

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), başkent Washington DC'de yer alan Washington Kongre Merkezi'ni hastaneye çeviriyor.

ABD’deki popüler 5 ev tipi!

Sotheby’s Washington Eyaleti Emlak Broker’ı Murat Dabağoğlu, ABD’ye yerleşmeyi ya da orada gayrimenkul yatırımı yapmayı düşünenler için, farklı eyaletlerden popüler ev tiplerini mercek altına aldı…

ABD'de 100 milyon dolarlık gayrimenkul dolandırıcılığı!

FTC tarafından Washington´da düzenlenen basın toplantısında ABD'de bugüne kadar en büyük gayrimenkul yatırım dolandırıcılığının yaşandığını açıkladı.

ABD'deki masal evi 825 bin dolara satılıyor!

ABD'nin başkenti Washington yakınlarındaki Olalla, Gizli Vadi'de bulunan bu masal evi bir emlak şirketi tarafından 825 bin dolar fiyatla satışa çıkarıldı.

FETÖ Washington’da ihanet üssü kuruyor!

Fetullah Gülen’i iade etmeyen ABD, örgüte yeni bir ihanet üssü kurması için Washington’da bulunan 200 dönümlük arazi sattı. Dev bir kampüsün yapılacağı arazide Türkiye’den kaçan FETÖ’cüler burada barınacak.

Donald Trump'ın Washington'daki oteli açıldı!

ABD başkan adayı Donald Trump'ın Washington'ın merkezindeki lüks oteli protestocular eşliğinde müşterilerine kapılarını açtı. Geceliği şu anda 806 dolardan başlayan otel, 200 milyon dolara mal oldu. Otelin açılışı nedeniyle Trump karşıtları gösteri düzenledi.

Donald Trump'ın Washington'daki oteli açıldı!

ABD başkan adayı Trump'ın Washington'da geceliği 806 dolardan başlayan oteli, 200 milyon dolara mal oldu. Otelin açılışı nedeniyle Trump karşıtları gösteri düzenledi.

Washington abd Haberi

Washington abd

Dünyanın en büyük açık artırma sayfası eBay'de satışa çıkan birbirinden ilginç ürünlere bir yenisi daha eklendi. ABD'nin Washington eyaletinde bulunan Wauconda kasabası, 360 bin dolar fiyat etiketiyle eBay üzerinden satışa çıkarıldı.

Satışa çıkarılmasının ardından çok geçmeden kasaba yeni sahibini buldu. İçerisinde benzin istasyonu, market ve restoran da bulunan kasabada 300'e yakın kişinin ikamet ettiği sanılıyor.
Selim Öztürk /...