17 / 05 / 2024

Way To Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres 

Way To Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres 

Way To Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile J. Nozad Sedeeq Ameen tarafından kuruldu.

Way To Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Way To Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile J. Nozad Sedeeq Ameen tarafından kuruldu.

We Way Turizm Ve Seyahat Yatırımları Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

We Way Turizm Ve Seyahat Yatırımları Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Seçkin ve İsmail Hakkı Kaba ortaklığında kuruldu. 

Şahintaş Travel Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şahintaş Travel Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Şahintaş tarafından kuruldu. 

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride kararlı bir duruş sergiledik!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, başta yatay mimari konusu olmak üzere Sakarya’da yürütülen çalışmalar hakkında çeşitli açıklamalar yaptı.

Nisa Travel Seyahat Acentalığı Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisa Travel Seyahat Acentalığı Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Büker tarafından kuruldu.

Travel By Sun Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sağlık Ve Hizmeti Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel By Sun Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sağlık Ve Hizmeti Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hajımohamad, Hanaa Almustafa, Souzan Hajı ve Hanadı Mohammad ortaklığında kuruldu. 

Zeki Toçoğlu: Sakarya’da yatay mimariyi benimsedik!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya’da yatay mimariyi hem deprem için bir hazırlık hem de şehir estetiği açısından benimsedik.” dedi. 

Lets Travel Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lets Travel Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Cemil Tütünci tarafından Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Anadol Travel Turizm Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadol Travel Turizm Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ahmad Orot tarafından kuruldu.

Zeki Toçoğlu: İmarın geri dönüşü olmaz!

İmar konusundaki hassasiyetlerini de dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, imarda yapılan hatadan geri dönüşün olmayacağını belirtti.

Zeki Toçoğlu: Kat sınırlamasından taviz vermedik!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu şehirde devam eden çalışmalar ve projelere dair önemli açıklamalar yaptı. İşte Toçoğlu'nun o açıklamaları...

Internatıonal Way İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Internatıonal Way İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mohammad Yaman Sras ve Omar Alturmanı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

GYODER How to Buy Property in Turkey kitapçığını Dubai'de dağıtacak!

GYODER'in hazırladığı How to Buy Property in Turkey kitapçığı 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda dağıtılacak.

Way To Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Way To Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres 

Way To Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile J. Nozad Sedeeq Ameen tarafından kuruldu.

Way To Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Kara yolu ile sehir içi ve sehirler arası havaalanı servisleri ile yolcu tasımacılıgı islerini yapmak. 2. Sehir içi, banliy. ve kırsal alanlarda kara yolu ile personel, .grenci, vb. grup tasımacılıgı yapmak (sehir içi personel ve okul servisleri, vb.). 3. Sürücüsü ile birlikte otobüs, minibüs vb. kiralama (belirlenmemis güzergahlar için) ile geziler için kara yolu yolcu tasımacılıgı hizmetlerini yapmak (sehir turu otobüsleri, gezi otobüsü, vb. dâhil). 4. Kara yolu yolcu tasımacılıgına y.nelik otobüs, minibüs ve taksi duraklarının isletilmesi islerini yapmak (otobüs terminal hizmetleri hariç). 5. Deniz ve...