30 / 04 / 2024

WBahçe teslimleri

WBahçe teslimleri

Türkiye’ nin en hızlı değer kazanan bölgesi Kurtköy’ de Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Kurtköy W Bahçe projesinde yoğun bir hareketlilik yaşanıyor.

Dekar Şehirbahçe’nin 1. etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir’de inşa edilen Dekar Şehirbahçe’nin 1. etap teslimleri zamanında başladı. İşte Dekar Şehirbahçe projesinin detayları...

Dekar Kıyıbahçe'de ikinci etap teslimleri başladı! 

Dekar Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy-Ömerli'de hayata geçiren Kıyıbahçe projesinde ikinci etap teslimleri başladı. 

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Asmalı Bahçe Şehir ilk etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş.’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir'de ilk etap teslimleri tam zamanında başladı. 

Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri!

Tema İstanbul Bahçe projesinde fiyatlar 509 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri ne zaman?

Folkart Ilıca Çeşme teslimleri!

Villa projesi olarak hayata geçirilen Folkart Ilıca Çeşme'de Radisson Blu Resort&SPA Hotel'in arkasında hayata geçirildi. Folkart Ilıca Çeşme teslimleri ne zaman?

Mint E-5 Kağıthane teslimleri!

Mint E-5 projesi İstanbul Kağıthane'de Mint Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Mint E-5 Kağıthane teslimleri ne zaman?

Marinera Çeşme teslimleri!

Marinera Çeşme projesi Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat ortaklığıyla hayata geçirildi. Peki Marinera Çeşme teslimleri ne zaman?

TOKİ Çeşme Reisdere 1. Etap teslimleri 4 Temmuz'da başlıyor!

TOKİ tarafından İzmir Çeşme'de inşa edilen Reisdere Konutları'nın 1. Etap'ında yer alan 482 konutun teslimleri 4 Temmuz'da başlayacak.

Bahçeşehir Soyak Konforia teslimleri ne zaman?

Toplam 271 adet dairenin yer alacağı proje toplam 130 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek. Projede fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor. Peki Bahçeşehir Soyak Konforia teslimleri ne zaman?

Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Atatürk Havalimanı ’na 20 dakika mesafede bulunan Eston Şehir Mahallem projesinde ödemelere göre banka kredili vadelendirme sağlanıyor. Peki Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Soyak Konforia Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Soyak Konforia Residence'de daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Soyak Konforia Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Bahçeşehir Soyak Konforia teslimleri!

Toplam 271 adet daireden meydana gelen Soyak Konforia projesi toplam 5 bin adet daireden meydana gelecek. Bahçeşehir Soyak Konforia teslimleri Eylül 2017 yılında yapılması planlanıyor.

WBahçe teslimleri Haberi

WBahçe teslimleri

‘Hemen teslim’ avantajıyla konut satışının yapıldığı projede, baharın gelmesiyle birlikte aileler evlerine yerleşmeye başladı.  Satışı devam eden 1 adet (1+1) ve 4 adet (2+1) konutun kaldığı projede fiyatlar 210 bin TL’den başlayarak 310 bin TL’ye kadar yükseliyor.

18 bin metrekare yeşil alan üzerine kurulan WBahçe, az katlı binalarda toplam 15 blok ve 136 daireden oluşuyor.  Konumu, etkileyici çevre düzeni ve farklı açık hava olanakları ile benzersiz bir yaşam sunan WBahçe’nin 155 metrekareli tek katlı müstakil evlerinde konut sahibine ait geniş bahçelerde huzurlu ve güvenli bir yaşam sürülüyor. Ortak alanlarında yürüme, bisiklet, koşu yolları, açık ve kapalı yüzme havuzu, W gym fitness center gibi birçok seçeneğin bulunduğu WBahçe’de çocuklar içinse oyun alanları, trambolin, çocuk tırmanma duvarı, basketbol, tenis, voleybol gibi eğlence...