05 / 05 / 2024

WC

WC

Büyükşehir Belediyesi halkın yoğun olarak bulunduğu mekanlarda ihtiyaçlarını gidermek için modern tuvaletleri hizmete alıyor. Hijyenik ve turizm açısından önemli olan şehir tuvaletleri merkezi noktalara yerleştiriliyor.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Migros'ta yüzde 40'a varan indirim! Domestos WC Blok 23 TL, çamaşır deterjanı 63 TL! 26 Kasım 2022 fiyat listesi

Migros Market 26 Kasım indirimli ürünlerini açıkladı. İndirim kapsamında Domestos WC Blok 23 TL, leke çıkarıcı 59 TL, çamaşır deterjanı 63 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki Migros'ta diğer indirimli ürünlerin fiyatı ne kadar? İşte fiyat listesi...

TOKİ'den Nevşehir'e ticari satış birimleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Ürgüp Üçgüzeller Mevki Ticari Satış Birimleri, Turizm Danışma, Wc ve Mescit Üniteleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 10 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Servet GYO 2018 bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Servet Gayrimenkuol Yatırım Ortaklığı 2018 yılı bağımsız denetim şirketi olarak WC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'yi genel kurulun onayına sunuyor...

Manavgat Şelalesi Özel Günübirlik Tesisleri kiralanacak!

Manavgat Belediye Başkanlığı, Manavgat Şelalesi Özel Günübirlik Tesisleri'ni (Restaurant, Açık yemek alanları, 5 (beş) adet dükkan, Çay Ocağı, Genel WC) 5 yıllığına kiraya veriyor. İhalesi 29 Mart'ta gerçekleşecek tesislerin toplam kira bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Haliliye'ye yeni mesire alanı!

Haliliye Belediyesi, Tektek Milli Parkı’nda düzenlediği alanı mesire alanı olarak vatandaşların hizmetine sundu. 24 dönümlük mesire alanında mescit, wc, oyun grubu, çardak, barbekü ve piknik masaları yer alıyor.

Ergene Marmaracık Gölet Mesire Alanı yenileniyor!

Ergene Marmaracık Göleti Mesire alanına yürüyüş yolları, oturma alanları, 1 restaurant, 2 WC, otopark alanları, 2 adet çocuk oyun grubu, piknik masaları, barbeküler yapılacak.

Çiftlik Spor Kompleksi'nin inşaatında sona gelindi!

Çiftlik Spor Kompleksi bünyesinde; Kafeterya, Spor Salonu, İdari Ofis, Judo-Güreş Salonları, Sentetik Çim Zeminli Futbol Sahası, Basketbol ve Voleybol Sahası, Fitness Salonu, Soyunma Odaları, WC ve Çocuk Park Alanları yer alacak.

Japon öğrenci su tasarrufu sağlayan tuvalet projesi geliştirdi!

WC ihtiyacı bittikten sonra sifon için gereken 6 lt su, lavaboda kullanılan suyun sifona dolması ile sağlanıyor. Su tasarrufuna önemli katkı sağlayan proje yılın oscarına aday.

Çiftlik Spor Kompleksi'nin inşaatı tam gaz!

İnşaatı tam gaz devam eden "Çiftlik Spor Kompleksi" bünyesinde; Kafeterya, Spor Salonu, İdari Ofis, Sentetik Çim Zeminli Futbol Sahası, Basketbol ve Voleybol Sahası, Fitness Salonu, Soyunma Odaları, WC ve Çocuk Park Alanları yer alacak.

Çiftlik Spor Kompleksi Gölcük'te hayata geçiriliyor!

Çiftlik Spor Kompleksi'nde kafeterya, spor salonu, idari bina, judo-güreş salonları, sentetik çim zeminli futbol sahası, basketbol ve voleybol sahası, fitness salonu, soyunma odaları, wc ve çocuk park alanlarını bulunduracak.

Adıyaman Gölbaşı Gölleri Parkı'na mescit yapıldı!

Adıyaman Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı’na mescit ile bay ve bayan WC yapıldı. Doğa Koruma Milli Parklar Şube İsmail Kozan, 2015 yılı içerisinde kafeterya yapmak istediklerini ve bu yönde bir çalışma içerisine gireceklerini söyledi.

Soyak Soho Ofis’te su israfı önlemi!

3 kattan oluşan Soyak Soho Ofis'te su tüketimini minimuma indirmek için klima yoğuşma suları toplanarak WC’lerde kullanılması planlanmış. Ofis'teki WC’lere de susuz pisuvar yerleştirildiği açıklandı.

WC Haberi

WC

İstanbul Büyükşehir Belediyesi  halkın yoğun olarak bulunduğu mekanlarda ihtiyaçlarını gidermek için modern tuvaletleri hizmete alıyor. Gelişmiş ve nüfusu yoğun şehirlerde önemli sorun olan tuvalet ihtiyacı için modern, hijyenik ve turizm açısından çok önemli yer tutan şehir tuvaletleri kullanılmaya başlandı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketi Sağılık AŞ tarafından işletilen Şehir Tuvaletleri Projesi kapsamında ilk etapta 110 tuvalet halkın hizmetine sunuldu.  Öncelikle turistik bölgelerde başlayan proje vatandaşlar tarafından olumlu tepkiler alıyor. Çalışmalar şehrin diğer meydan ve halkın toplu olarak bulunduğu bölgelere yaygınlaştırılacak.


Geçmiş dönemlerde özel şahıslar tarafından işletilen ve hijyenik olmayan, suları akmayan, temizliğe riayet edilmeyen tuvaletler yıkılarak yerine modern tuvaletler inşa ediliyor.  Fiziki koşulları müsait olmayan meydan ve caddelere ise modüler veya prefabrik tuvaletler yerleştiriliyor. 


Şehir Tuvaletleri projesi ile hedeflenen modern, hijyenik, engelli erişimine...