08 / 05 / 2024

weber fabrikaları

weber fabrikaları

Saint - Gobain Weber, Türkiye'deki 5. fabrikasını 15 milyon euroluk yatırımla Adana'da açtı

Türkiye Şeker Fabrikaları'na ait 2 gayrimenkul satılıyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi'ne ait 2 gayrimenkul özelleştirilecek. Gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 25 Temmuz 2019 olarak belirlendi.

Türkiye Şeker Fabrikaları'na ait 3 gayrimenkul satılıyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi'ne ait 3 gayrimenkul özelleştirilecek. Gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 21 Haziran 2019 olarak belirlendi.

Türkiye Şeker Fabrikaları 5 ildeki gayrimenkullerini kiralıyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından Afyon, Bayburt, Erzincan, Kırklareli ve Muş'ta bulunan muhtelif taşınmazlar kiraya veriliyor. İhale 20 Mayıs'ta yapılacak..

Şeker fabrikalarının özelleştirilmesi ve ve fabrikaların akıbeti mecliste!

Şeker fabrikalarının özelleştirilmesine ve fabrikaların akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Barut, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Mustafa Dündar: Merkezdeki fabrikalar da dönüşüme ayak uydurmalı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar yaptığı açıklamada Bursa’nın en önemli ulaşım akslarından biri olan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı çevresindeki fabrikaların şehir merkezi dışına taşınmasını istedi.

Model fabrikaların sayısı 2022'ye kadar 10'a çıkacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Ankara'dan sonra Bursa'da ikinci örneğini deneyimlediğimiz model fabrikaların sayısını 2022 yılına kadar 10'a çıkarmayı hedefliyoruz." dedi.

İzmir Bağyurdu OSB'de fabrikalar yükseliyor!

İzmir Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), yatırım alanında 2018 planlamasını tamamladı. Yapımı devam eden fabrikalarıyla büyüyen bölgede çalışan sayısı 5 kat artacak.

Şeker fabrikaları özelleştirme kapsamından çıkartılmalı!

Şeker-İş Genel Başkanı İsa Gök yaptığı açıklamada şeker fabrikalarının tamamının özelleştirme kapsamından çıkarılması gerektiğini söyledi.

Ilgın, Burdur ve Yozgat şeker fabrikalarının ihaleleri iptal edildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ilgın, Burdur ve Yozgat şeker fabrikalarının ihalelerini resmen iptal etti. İptal kararı ise henüz kamuoyuyla paylaşılmadı.

Şeker fabrikalarının devletleştirilmesine ilişkin teklif verildi!

Şeker fabrikalarının devletleştirilmesine ilişkin Şeker Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi verildi...

Şeker fabrikalarının özelleştirme süreci meclis gündeminde!

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Şeker fabrikalarının özelleştirme sürecini meclis gündemine taşıdı. Yokuş, Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin yanıtlandırması istemiyle soru önergesi hazırladı..

Şeker fabrikaları arazileri 5.5 milyon TL'ye satıldı!

Kırklareli, Edirne, Erzurum, Aksaray, Manisa’da yer alan 174 bin metrekarelik Şeker fabrikaları arazisi 5.5 milyon liraya satıldı.

Türkiye Şeker Fabrikaları Niğde'deki gayrimenkulleri kiralıyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından Niğde İli, Bor İlçesinde bulunan muhtelif taşınmazlar kiraya veriliyor. İhale 5 Kasım'da yapılacak..

weber fabrikaları Haberi

weber fabrikaları

Saint - Gobain Weber, Türkiye'deki beşinci fabrikasını Adana'da hizmete açtı. 15 milyon euroluk yatırımla kurdukları bu fabrikadan Doğu illerine ve Irak'a sevkıyat yapacaklarını söyleyen Weber Türkiye Genel Direktörü Levent Gökçe, Türkiye'deki üretim tesislerini 8'e çıkarmak istediklerini belirtti. İki yıl içinde yeni bir fabrika daha açmayı planladıklarını dile getiren Gökçe, lokasyon olarak ise büyük ihtimal Diyarbakır'ı seçeceklerini ifade etti. Adana'da Türkiye'nin en büyük endüstriyel güneş enerjisi sistemine sahip fabrikası kurduklarını söyleyen Levent Gökçe, şirketin Türkiye'de hizmete girdiği günden bu yana toplamda 100 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdiğini dile...