15 / 05 / 2024

Weber mantolama sistemi

Weber mantolama sistemi

Isı yalıtım sektörünün öncülerinden Weber, mantolama ihtiyaçlarına yönelik geniş yelpazesindeki özel amaçlı ürünlerini, sektöre tek bir sistem içerisine entegre ederek kullanıma sunuyor...

Isı yalıtımı ile ilgili bilinmesi gereken 10 madde!

İZODER, binaların dış cephelerinde yayılan yangınların mantolama sistemi ile ilgisinin olmadığını 10 maddede açıkladı..

Kale Mantolama binaları koruma altına alıyor!

Kale Mantolama, 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alıyor. Tüketicileri yaz-kış konforlu bir yaşam standardına kavuşturuyor.

Kale Mantolama ile yüzde 50’ye varan tasarruf!

Her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan Kale Mantolama, yüzde 50’ye varan tasarruf sağlıyor.

Kale Mantolama ile Enerji Kimlik Belgesi sahibi olun!

Kale Mantolama sisteminin uygulandığı binaları, ayrıca ‘Enerji Kimlik Belgesi-EKB’ sahibi yapıyor. Akbaş, “Artık binasında ‘Kale Mantolama’ sistemi ile ısı yalıtımı yaptıranlar, aynı zamanda ‘Enerji Kimlik Belgesi’ne sahip oluyor” dedi.

Mantolama yüzde 60 tasarruf sağlıyor!

Binalarda ısı sistemini sağlayan mantolama sistemi, yüzde 60 civarında tasarruf sağlıyor. Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz, sistemi başından yaptıranların kazançlı çıkacağını söyledi.

Mersin'de binalarda ısı yalıtımı semineri düzenlendi!

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) firmalarından Teknopanel sponsorluğunda, "EPS Mantolama Sistemi ile Binalarda Isı Yalıtımı ve Enerji Tasarrufu" başlıklı seminer düzenlendi.

Binalarda yüzde 50’ye yakın enerji tasarrufu mümkün!

Mersin'de düzenlenen "EPS Mantolama Sistemi ile Binalarda Isı Yalıtımı ve Enerji Tasarrufu" başlıklı seminerde, binalarda yüzde 50’ye yakın enerji tasarrufunun mümkün olabileceği vurgulandı. İşte açıklamalar...

Kale Mantolama yaptırana Enerji Kimlik Belgesi Kalekim’den!

10 yıl garantili ısı yalıtımı sistemi ile sektörde fark yaratan Kalekim, ‘Kale Mantolama’ sisteminin uygulandığı binaları, ayrıca ‘Enerji Kimlik Belgesi-EKB’ sahibi yapıyor.

Binalarda mantolama sistemi ile enerji tasarrufu mümkün mü?

Türkiye’de yalıtım bilincinin ve yalıtım sektörünün geliştirilmesi misyonuyla faaliyet gösteren İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), binalarda ısı yalıtımı sağlayan mantolama sisteminin güvenilirliği konusunda çalışma başlattı

Kale Mantolama yalıtım sektöründe yüzde 50 tasarruf sağlıyor!

Mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan Kale Mantolama, ısıtma ve soğutma amacıyla yapılan harcamaları azaltarak yüzde 50’ye varan tasarruf sağlıyor.

Isı yalıtımında yeni çözüm Thermomanto Sistem!

Braas Çatı Sistemleri çatılarda enerji verimliliğini artırmak için inovatif çözümler sunuyor. Bu çözümlerden birisi de Braas çatı mantolama sistemi “Thermomanto Sistem”.

Eski binalara mantolama zorunlu mu?

Günümüzde en çok kullanılan ısı yalıtım sistemi olan mantolama Binalarda Isı Yalıtımı Yönetmeliği ile zorunlu hale getirildi. Peki, eski binalara mantolama zorunlu mu?

Mantolama yapmak şart mı?

Günümüzün, en fonksiyonel bina ısı yalıtım sistemi olan mantolama; daire içi ve bina dış cephe mantolama sistemi olarak uygulanabiliyor. Peki, mantolama yapmak şart mı?

Weber mantolama sistemi Haberi

Weber mantolama sistemi



Endüstriyel yapı harçlarında dünya lideri Weber, dış cephe ısı yalıtım ürünleri ile yapılar için güvenilir çözümler üretiyor. 2002 yılından bu yana iç pazarda imza attığı projelerde referans olarak gösterilen Weber, geniş yelpazesindeki ürünler ile kullanıcılarına sınırsız hizmet güvencesi sağlıyor.


Alışılagelmiş mineral dokunun dışında estetik seçenekler sunan Weber, dört yüz renk seçeneği ile farklı zevk ve ihtiyaçlara da cevap veriyor. Bina keşif hizmeti ile doğru ve rasyonel çözümler sunan Weber, proje renklendirme hizmeti sayesinde kullanıcılarına tercih ettikleri rengi, önceden dış cephelerinde görme imkanı sağlıyor.


Bir asırı aşkın tecrübesiyle, tam hizmet, toplam kalite ve tek çözüm anlayışı ile geliştirilen Weber Mantolama Sistemi’ni biraraya getiren tüm bileşenler; TS EN 13499 ve TS EN 13500 kalite belgeleri ile tescil edilerek, Weber güvencesi altında kullanıcıların hizmetine...