02 / 05 / 2024

Weber, yeni mantolama sistemi ürünlerini tanıttı!

Weber, yeni mantolama sistemi ürünlerini tanıttı!

Isı yalıtım sektörünün öncülerinden Weber, mantolama ihtiyaçlarına yönelik geniş yelpazesindeki özel amaçlı ürünlerini, sektöre tek bir sistem içerisine entegre ederek kullanıma sunuyor...





Endüstriyel yapı harçlarında dünya lideri Weber, dış cephe ısı yalıtım ürünleri ile yapılar için güvenilir çözümler üretiyor. 2002 yılından bu yana iç pazarda imza attığı projelerde referans olarak gösterilen Weber, geniş yelpazesindeki ürünler ile kullanıcılarına sınırsız hizmet güvencesi sağlıyor.


Alışılagelmiş mineral dokunun dışında estetik seçenekler sunan Weber, dört yüz renk seçeneği ile farklı zevk ve ihtiyaçlara da cevap veriyor. Bina keşif hizmeti ile doğru ve rasyonel çözümler sunan Weber, proje renklendirme hizmeti sayesinde kullanıcılarına tercih ettikleri rengi, önceden dış cephelerinde görme imkanı sağlıyor.


Bir asırı aşkın tecrübesiyle, tam hizmet, toplam kalite ve tek çözüm anlayışı ile geliştirilen Weber Mantolama Sistemi’ni biraraya getiren tüm bileşenler; TS EN 13499 ve TS EN 13500 kalite belgeleri ile tescil edilerek, Weber güvencesi altında kullanıcıların hizmetine sunuluyor.



Geri Dön