04 / 05 / 2024

Weber Stephen Spirit-E 210 Classic

Weber Stephen Spirit-E 210 Classic

Sıcakların artmasıyla birlikte barbekü keyfini doyasıya yaşamak isteyenler, Weber Stephen’ın Spirit-E 210 Classic modeli ile sıcak havaların tadını çıkarıyor.

Stephen Mark Grıffıths kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Stephen Mark Grıffıths kimdir? Kaç yaşında?  Stephen Mark Grıffıths daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Stephen Mark Grıffıths 'in eğitim hayatı nasıldı?

Weber Stephen'dan yeni Spirit-E 210 Classic modeli!

Sıcakların artmasıyla birlikte barbekü keyfini doyasıya yaşamak isteyenler, Weber Stephen’ın Spirit-E 210 Classic modeli ile sıcak havaların tadını çıkarıyor.

Saint-Gobain Weber 6. fabrikasını Samsun'da hizmete açtı!

Weber Türkiye Genel Direktörü Levent Gökçe, 52 ülkede 200'ü aşkın üretim tesisiyle faaliyet gösteren Saint-Gobain Weber'in Türkiye'deki altıncı fabrikasını hizmete açmaktan gurur duyduklarını belirtti.

Weber, Samsun’da fabrika açtı!

Endüstriyel harç üretiminde dünya lideri Saint-Gobain Weber, yeni fabrika yatırımı için Samsun’u seçti.Gökçe, 8 fabrika açacaklarını, bir sonraki fabrika yatırımının 2 yıl içinde Diyarbakır’a olacağını açıkladı.

AKG Gaz Beton Brigitte Weber’i İzmir'e getiriyor!

Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gaz beton, Ülkemizde ses getiren projelere de imza atan Brigitte Weber’i İzmir’deki söyleşide sektör temsilcileri ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Weber Stephen ile her koşulda barbekü yapabilmenize olanak sağlıyor!

Weber Stephen, barbeküyü her koşulda da yapabilmenize olanak sunuyor. Elektrikli, kömürlü barbekülerinin yanında da barbekülerini gaza getiren Weber Stephen, gazlı barbekülerini de tüketicisinin beğenisine sunuyor.

Stephen Wiltshire Palladium Tower açılışı için İstanbul'u resmetmeye geliyor!

Ataşehir Merkez'e 1 km, metrobüse 3 km, deniz otobüsü-vapur iskelesine 4 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 km mesafede inşa edilen Palladium Tower projesinin açılışı için Dahi bellek Stephen Wiltshire İstanbul'u resmetmeye geliyor...

Weber Stephen, Q1400 elektrikli barbekü!

Kömürlü ve gazlı modellerinin yanında kapalı alanlarda yapabileceğiniz barbeküler için elektrikli barbekü de üreten Weber Stephen, Q1400 elektrikli barbekü ile her ortamda barbekü keyfinizi doyasıya yaşamanızı sağlıyor...

Weber Stephen kapaklı barbeküleriyle pratik yemeklere olanak sunuyor!

Dünyaca ünlü barbekü markası Weber Stephen, geliştirdiği kapaklı barbeküleri ile yiyeceklerinizi açık alandaki tozdan koruyarak aynı zamanda da besinlerin değerini kaybetmeden pişirmenize de olanak sunuyor.

Weber Stephen barbeküleri geniş ürün yelpazesinde sunuluyor!

Mangal tutkunları için bu bayramda en özel ürün seçenekleri sunan Weber Stephen, geniş ürün yelpazesinde bulunan pratik barbekülerden istediğini seçerek, unutulmaz lezzetleri de sofralara taşıyor.

Weber Performer Deluxe GBS Gurme Barbekü pratik kullanım sunuyor!

Weber Stephen, barbekü tutkunlarına pratik kullanım sunuyor. Barbeküde lezzetli yemekler yaparken sevdiklerinizle de keyifli zamanlar geçirmenize olanak sunan Weber Stephen, Deluxe GBS Gurme ile kendinizi şımartın.

Weber Stephen ile barbekü keyfi deniz altına indi!

Dünyanın en büyük barbekü markası Weber Stephen, barbeküleri ile bu yıl da suyun altına indi. Bu yıl Bodrum’da ikincisi gerçekleştirilen sualtı barbekü etkinliği, barbekü keyfinin zaman-mekan tanımadığını gösterdi.

Weber Stephen barbeküleri, Bimeks mağazalarında!

Barbeküde dünya devi Weber Stephen, Türkiye’deki satış noktalarını genişletiyor. Barbeküleriyle, sağlıklı barbekü ve yeni bir barbekü kültürünü de yanında getiren Weber Stephen barbeküleri, Bimeks mağazalarında...

Weber Stephen Spirit-E 210 Classic Haberi

Weber Stephen Spirit-E 210 Classic

Sıcakların artmasıyla birlikte barbekü keyfini doyasıya yaşamak isteyenler, Weber Stephen’ın Spirit-E 210 Classic modeli ile sıcak havaların tadını çıkarıyor. Kullanıcılarına lezzetli ve sağlıklı barbekü keyfi sunan Spirit-E 210 ile kendinizi usta bir şef gibi hissedeceksiniz.


Barbekünün lider markası Weber, barbekü keyfini zaman ve mekânla sınırlandırmak istemeyenler için kullanışlı ve her açıdan pratik ürünler sunmaya devam ediyor. Ailenizle evinizde sakin bir akşam veya dostlarınızla kalabalık ve eğlenceli bir dış mekân sofrası kurmak için Spirit E-210 Classic’e sahip olmanız yeterli. Spirit E-210 Classic’in aşağı katlanabilir yan tezgâhları yerden tasarruf sağlayarak her ortama uyum sağlıyor. Elektronik ateşleme ve Crossover ateşleme sistemi ile barbekü hemen pişirmeye hazır hale geliyor, keyifli sohbetlerinize daha fazla zaman kalıyor.


Spirit-E 210 Classic’in dış ortam şartlarına uygun büyük tekerleklerinin yanı...