30 / 04 / 2024

Weber Performer Deluxe GBS Gurme Barbekü pratik kullanım sunuyor!

Weber Performer Deluxe GBS Gurme Barbekü pratik kullanım sunuyor!

Weber Stephen, barbekü tutkunlarına pratik kullanım sunuyor. Barbeküde lezzetli yemekler yaparken sevdiklerinizle de keyifli zamanlar geçirmenize olanak sunan Weber Stephen, Deluxe GBS Gurme ile kendinizi şımartın.



Havaların ısınmasıyla hafta sonlarının vazgeçilmez tutkusu barbeküler, ister aile toplantılarınızın ister arkadaş buluşmalarınızın gözdesi oluyor. Pratik barbekü ve aksesuarlarıyla barbekü severlerin tercihi olan Weber Stephen, kömürlü barbeküler kategorisinde bulunan Performer Deluxe GBS Gurme ile tadı damakta kalacak yiyecekler pişirin. 


Touch-N-Go Gaz Ateşleme Sistemi

Kalitesini ürünlerine yansıtan Weber Stephen, Performer Deluxe GBS Gurme kömürlü barbeküsünün şık tasarımı özellikleri gibi göz dolduruyor. Performer Deluxe GBS Gurme barbekülerinde bulunan, ısı emniyetli kapak sapı, ızgara sırasında sıcaklık kontrolünü sağlayan kapak termometresi ve Tuck-Away kapak tutucusu da Weber Stephen’ın barbekü hakkında her şeyi düşündüğünü gösteriyor. Barbekünüzü tek bir düğme dokunuşu ile ateşlemek için Touch-N-Go gaz ateşleme sisteminin yanında One-Touch temizleme sistemi ile de ızgara telinin yükseklik ayarıyla oynamaya gerek kalmadan küller kolayca süpürülüyor. LCD pişirme zamanlayıcısı da bulunan Performer Deluxe GBS Gurme, Weber Stephen kalitesiyle 10 yıl kapak ve hazne garantisine sahip.



Geri Dön