18 / 05 / 2024

weber.dry 2K CRS

weber.dry 2K CRS

Dünya lideri Saint - Gobain Weber, çimento esaslı, çift komponentli ve kristalize su yalıtım harcı, weber.dry 2K CRS ile kaliteli ve güvenilir çözümler sunuyor.

İdea 2k Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdea 2k Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile İsa Kekeçoğlu ve Mehmet Gökhan Aktaş ortaklığında kuruldu.

2k Alçıpan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2k Alçıpan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de kuruldu.

Siemens kurutmalı çamaşır makinesi fiyatları inanılmaz! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Yenilikçi teknolojisiyle dikkat çeken Siemens iSensoric çamaşır makineleri, Wash-Dry programıyla çamaşırları 60 dakikada yıkıyor ve kurutuyor. İşte Mart 2022 fiyat listesi...

2k Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2k Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  105 bin TL sermaye bedeli ile Halis Yalçınkaya tarafından kuruldu.

2k Hayvancılık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2k Hayvancılık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Kotan tarafından kuruldu.

DRY Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Servis Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

DRY Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Servis Taşımacılık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Altuğ Canbazlı tarafından kuruldu. 

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi!

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen proje mimar Brigitte Weber tarafından hazırlanacak.

2k Organizasyon Temizlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2k Organizasyon Temizlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çiftçi ve Halis Yalçınkaya ortaklığında kuruldu. 

2k Yol Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

2k Yol Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün İsmail Köse tarafından kuruldu.

2k Group İnşaat Malzemeleri Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2k Group İnşaat Malzemeleri Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Seyedreza Amırbyaz imzasıyla kuruldu.

İZOSEAL 2K+ ile binalarınızı koruma altına alın!

Kalekim, su ile temas eden yapılarda güvenle kullanılabilen, çimento esaslı su yalıtım ve beton koruma harcı İZOSEAL 2K+ ile binaları içten (negatif) ya da dıştan (pozitif) koruma altına alıyor.

2K Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2K Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Niyazi Nuri Külahlı tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Ekim'de Maltepe, Feyzullah Mahallesi, Bağdat Caddesi, Adatepe İş Merkezi'nde kuruldu.

Weber Stephen'dan yeni Spirit-E 210 Classic modeli!

Sıcakların artmasıyla birlikte barbekü keyfini doyasıya yaşamak isteyenler, Weber Stephen’ın Spirit-E 210 Classic modeli ile sıcak havaların tadını çıkarıyor.

weber.dry 2K CRS Haberi

weber.dry 2K CRS


Su yalıtım harcı weber.dry 2K CRS, tüm yapıların iç ve dış mekanlarında; özellikle su depoları, salamura havuzları, temel, perde ve bodrum duvarları, balkon, banyo, mutfak, tuvalet ve müstakil yüzme havuzlarında sızıntılara karşı yalıtım malzemesi olarak kullanılıyor.


Su yalıtımı alanında farklı ihtiyaçlara yönelik geniş ürün gamı bulunan endüstriyel yapı harçları üretiminde dünya lideri Saint-Gobain Weber, çimento esaslı, çift komponentli ve kristalize su yalıtım harcı, weber.dry 2K CRS ile kaliteli ve güvenilir çözümler sunuyor.


Akrilik dispersiyon ile su geçirimsizlik katkıları içeren çimento esaslı su yalıtım harcı weber.dry 2K CRS, negatif ve pozitif su basıncına dayanımı sayesinde geniş kullanım alanına sahiptir. Tüm yapıların iç ve dış mekanlarında; özellikle su depoları, salamura havuzları, temel, perde ve bodrum duvarları, balkon, banyo, mutfak, tuvalet ve müstakil yüzme...