04 / 05 / 2024

Weber geniş kullanım alanına sahip su yalıtım ürünü Weber.Dry 2K CRS'yi tanıttı!

Weber geniş kullanım alanına sahip su yalıtım ürünü Weber.Dry 2K CRS'yi tanıttı!

Dünya lideri Saint - Gobain Weber, çimento esaslı, çift komponentli ve kristalize su yalıtım harcı, weber.dry 2K CRS ile kaliteli ve güvenilir çözümler sunuyor.




Su yalıtım harcı weber.dry 2K CRS, tüm yapıların iç ve dış mekanlarında; özellikle su depoları, salamura havuzları, temel, perde ve bodrum duvarları, balkon, banyo, mutfak, tuvalet ve müstakil yüzme havuzlarında sızıntılara karşı yalıtım malzemesi olarak kullanılıyor.


Su yalıtımı alanında farklı ihtiyaçlara yönelik geniş ürün gamı bulunan endüstriyel yapı harçları üretiminde dünya lideri Saint-Gobain Weber, çimento esaslı, çift komponentli ve kristalize su yalıtım harcı, weber.dry 2K CRS ile kaliteli ve güvenilir çözümler sunuyor.


Akrilik dispersiyon ile su geçirimsizlik katkıları içeren çimento esaslı su yalıtım harcı weber.dry 2K CRS, negatif ve pozitif su basıncına dayanımı sayesinde geniş kullanım alanına sahiptir. Tüm yapıların iç ve dış mekanlarında; özellikle su depoları, salamura havuzları, temel, perde ve bodrum duvarları, balkon, banyo, mutfak, tuvalet ve müstakil yüzme havuzlarında sızıntılara karşı yalıtım malzemesi olarak önerilen ürün, sülfat, klor ve kimyasallara dayanımı ile, çimento bazlı sıvalar ve şaplar, brüt beton ve taze beton dökülmüş yapıların yüzeylerinde de güvenle kullanım sağlar. 



Geri Dön