08 / 05 / 2024

Weltew Home inegöl

Weltew Home inegöl

600’ün üzerinde satış noktasıyla yurtiçinde ve yurtdışında faaliyet gösteren Weltew Home, büyümeyi sürdürüyor. Gürcistan’da yeni mağazasını açan Weltew Home, yatırımlarına devam edecek.

DOQU HOME’da 1 alana 1 bedava kampanyası! İşte DOQU HOME 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

DOQU HOME Eylül ayının gelişiyle kampanyalı ürünlerini arttırmaya başladı. Önce yapmış olduğu kampanyalara ek, son olarak ‘Okula Dönüş’ kampanyası ve diğer kampanyalarla indirimli ürünleri tüketicinin beğenisine sunuyor.

Weltew Home 100’üncü mağazasını açtı!

2021 yılına yeni yatırımlarıyla mağazacılık ve marka atağı ile başlayan Weltew Home, 100’üncü mağazasını hizmete açtı...

Weltew Home’dan 2021'in ilk yatırım hamlesi!

Weltew Home, 45 bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere, toplam olarak 90 bin metrekareden oluşan fabrikasına ek olarak, Bursa İnegöl’de hayata geçirdiği 10 bin metrekarelik yeni üretim merkezinde de hız kesmeden faaliyete başladı.

Weltew Home 90. mağaza sayısına ulaştı!

Pandemi dönemine rağmen yatırımlarını son sürat sürdüren Weltew Home, Ordu’da açtığı yeni mağazası ile yurt içinde 90. mağaza sayısına ulaştı.

Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak!

Yurt içinde ve yurt dışında yatırımlarını sürdüren Tepe Home, açılan yeni mağazaları ile hızla büyümeye devam ediyor. Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak.

Weltew Home 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de açtı!

Koronavirüs sebebiyle yaşanan pandemi günlerinde de yatırımlarına hızla devam eden Weltew Home, Türkiye’deki 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de hizmete açtı.  

Tepe Home yıl sonuna kadar 4 yeni mağaza açacak!

Tepe Home, yatırımlarını sürdürüyor. Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, 2020 yılı başında yurt içinde üç yeni mağaza açmayı planladıklarını ifade etti...

Weltew Home Gürcistan’da mağaza açtı!

600’ün üzerinde satış noktasıyla yurtiçinde ve yurtdışında faaliyet gösteren Weltew Home, büyümeyi sürdürüyor. Gürcistan’da yeni mağazasını açan Weltew Home, yatırımlarına devam edecek.

Weltew Home yıl sonuna kadar 65 mağaza açacak!

Mobilya sektöründe yurtdışında ve yurtiçinde faaliyet gösteren Weltew Home, hedef büyüttü. Firma, yıl sonuna kadar yurtiçinde 50 ve yurtdışında 15 şube açacak.

GROHE Blue Home yılın inovasyonu seçildi!

GROHE, modern evlerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan su sistemi Blue Home ile tüketiciler tarafından “En İyinin İyisi Altın Ödülü”ne layık görüldü.

İnegöl'e mobilya AVM inşa ediliyor!

INEGÖL'de 50 mobilya sanayicisinin ortak girişimiyle temeli atılan 100 milyon dolar yatırım bedelli Mobiliyum AVM, yabancı alıcıları yılın her dönemi ağırlamayı hedefliyor...

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı!

Toplam 33 konutun kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışa sunulduğu TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı. Projede daireler 99 bin 469 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar 33 konut başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar 33 konut başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor. Satışların kurasız ve başvuru önceliğine göre yapılacağı projede fiyatlar 99 bin 469 TL'den başlıyor.

Weltew Home inegöl Haberi

Weltew Home inegöl

Yurtiçinde ve yurtdışında 600’ün üzerinde satış noktasıyla faaliyet gösteren Weltew Home yatırımlarına hızla devam edecek. Gürcistan’da yeni şubesine hizmete açan Weltew Home, yılsonuna kadar yurtiçinde 50, yurtdışında ise 15 şube sayısına daha ulaşmayı hedefliyor.

Mobilya sektöründe Türkiye’de 8’inci, İnegöl’de faaliyet gösteren 2.000 mobilya firması arasında 2'nci sırada yer alan Weltew Home, kurumsal imajını franchise şubeleriyle destekliyor. 

Hem yerli tüketicilere hem de yurt dışındaki tüketicilerine yepyeni konsepti ile ulaşmayı planlayan Weltew Home Turkuality kalitesini dünyaya taşıyor. İnegöl'de 45 bini kapalı olmak üzere 90 bin metrekarelik fabrikası bulunan firma, yeni şube açılışları ile büyümeyesine hız kesmeden...