29 / 04 / 2024

Weltew Home yıl sonuna kadar 65 mağaza açacak!

Weltew Home yıl sonuna kadar 65 mağaza açacak!

Mobilya sektöründe yurtdışında ve yurtiçinde faaliyet gösteren Weltew Home, hedef büyüttü. Firma, yıl sonuna kadar yurtiçinde 50 ve yurtdışında 15 şube açacak.



Mobilya sektöründe faaliyet gösteren Weltew Home, yurtdışında ve yurtiçinde büyümeye devam edecek. Firma, yıl sonuna kadar 65 yeni şube daha açacak.

2018 yılında yenilediği kurumsal imajını franchise şubelerine de uygulayarak hem yerli tüketicilere hem de yurt dışındaki tüketicilerine yepyeni konsepti ile ulaşmayı sürdüren Weltew Home, yeni şube açılışları ile büyümeyesine hız kesmeden devam ediyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, "Hepimizin bildiği üzere son günlerde yaşanan döviz kurlarındaki dalgalanmalar ile birlikte ülke ekonomimiz zorlu bir süreçten geçiyor. Weltew Home olarak bu ve bunun gibi zorlu ekonomik süreçlerin daha çok üreterek ve satarak aşılacağının bilincindeyiz. Ekonomimize ve ülkemize olan inancımız tam. İnegöl’de yer alan fabrikamızla hız kesmeden üretime devam ediyoruz. Biz, yılsonuna kadar hem yurtiçinde hem de yurtdışında mağaza sayımızı artırarak hem ülkemizde istihdama hem de ekonomiye katkı sağlamayı sürdüreceğiz” dedi.

İnegöl'de 90 bin metrekarelik fabrikası bulunan Weltew Home'un Mustafa Balcı, son olarak şu ifadeleri kullandı: “Ekonomik ve siyasal olarak zorlu bir mücadele de bulunduğumuz bu dönemden milli bir duruş sergileyerek el birliği ile çıkılacağına dair inancım tam. Yeter ki bizler ithale dayalı ticaretlerimize dikkat edip, yerli ve milli ürünlerle ticarete yönelelim.”


Geri Dön