30 / 04 / 2024

Weltew Home yurtdışı mağazaları

Weltew Home yurtdışı mağazaları

Mobilya sektöründe yurtdışında ve yurtiçinde faaliyet gösteren Weltew Home, hedef büyüttü. Firma, yıl sonuna kadar yurtiçinde 50 ve yurtdışında 15 şube açacak.

Mobilyada sektör temsilcileri taksit sayısının 24'e çıkarılmasını talep ediyor!

İhracatta hedef büyüten Türk mobilya sektörü iç piyasafa hareketlilik için taksit sayılarının artırılmasını talep ediyor. Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, “Bir evin en temel ihtiyacı olan mobilyada taksit sayısının 24’e çıkması durumunda piyasa canlanır ve tüketici rahatlar” dedi.

Weltew Home 100’üncü mağazasını açtı!

2021 yılına yeni yatırımlarıyla mağazacılık ve marka atağı ile başlayan Weltew Home, 100’üncü mağazasını hizmete açtı...

Weltew Home’dan 2021'in ilk yatırım hamlesi!

Weltew Home, 45 bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere, toplam olarak 90 bin metrekareden oluşan fabrikasına ek olarak, Bursa İnegöl’de hayata geçirdiği 10 bin metrekarelik yeni üretim merkezinde de hız kesmeden faaliyete başladı.

Weltew Home 90. mağaza sayısına ulaştı!

Pandemi dönemine rağmen yatırımlarını son sürat sürdüren Weltew Home, Ordu’da açtığı yeni mağazası ile yurt içinde 90. mağaza sayısına ulaştı.

Weltew Home 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de açtı!

Koronavirüs sebebiyle yaşanan pandemi günlerinde de yatırımlarına hızla devam eden Weltew Home, Türkiye’deki 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de hizmete açtı.  

Weltew Home Gürcistan’da mağaza açtı!

600’ün üzerinde satış noktasıyla yurtiçinde ve yurtdışında faaliyet gösteren Weltew Home, büyümeyi sürdürüyor. Gürcistan’da yeni mağazasını açan Weltew Home, yatırımlarına devam edecek.

Weltew Home yıl sonuna kadar 65 mağaza açacak!

Mobilya sektöründe yurtdışında ve yurtiçinde faaliyet gösteren Weltew Home, hedef büyüttü. Firma, yıl sonuna kadar yurtiçinde 50 ve yurtdışında 15 şube açacak.

English Home Polonya'da 10. mağazasını açtı!

Türkiye'de 56 şehirde 230 ve yurtdışında Ukrayna, Bulgaristan, Yunanistan, Polonya ve Romanya'da 50 mağazasıyla faaliyet gösteren English Home, Polonya'da 10. mağazasını açtı.

English Home Polonya'da mağaza açtı!

Klasik İngiliz country tarzını yansıtan ev tekstili ve dekorasyon markası English Home, yurtdışında mağazalaşmaya hız verdi. Türkiye’de 56 kentte toplam 230 mağazası bulunan marka, yurtdışında da 50 mağazaya ulaştı.

Home Investor: Mütekabiliyetin pazarlama şirketi!

Yatırım danışmanlık şirketi Home Investor Yatırım Danışmanlığı, yurtdışına açılmada zaman, bilgi ve iletişim ağı sıkıntısı yaşayan konut projelerinin rehberi olmaya hazırlanıyor

Home Store mağazalaşma atağı başlattı, yurtdışı için de kolları sıvadı!

Bir zamanlar lüks giyim denince ilk akla gelen markalar arasında yer alan Home Store, yeniden yapılanma sürecinin ardından mağazalarında herkesin girebileceği bir konsept yarattı. Mağazalaşma atağı başlatan Home Store yurt dışı için de kolları sıvadı

Japon Evleri Sütlüce 'de son 7 home ofis! 337 bin TL 'ye!

Kılıç İnşaat tarafından Sütlüce Haliç 'de inşa edilen Japon Evleri projesinde satışı süren son 7 home ofis bulunuyor. İlk etapta 50 home ofisin satışa çıktığı Japon Evler projesinde satışta olan en küçük home ofis 68, en büyüğü ise 99 metrekare. Fiyatlar

Propa Aura Kartal'da 136 bin TLye konut! 203 ayda kendini amorti eden home ofis!

Propa Aura Residence projesinde 136 bin TLden başlayan fiyatlarla, merkezi konumu ve eksiksiz sosyal donatıları ile fark yaratan bu projeden ev sahibi olmak mümkün. Projede, home officeler de kendini 203 ila 212 ay arasında amorti ediyor

Weltew Home yurtdışı mağazaları Haberi

Weltew Home yurtdışı mağazaları

Mobilya sektöründe faaliyet gösteren Weltew Home, yurtdışında ve yurtiçinde büyümeye devam edecek. Firma, yıl sonuna kadar 65 yeni şube daha açacak.

2018 yılında yenilediği kurumsal imajını franchise şubelerine de uygulayarak hem yerli tüketicilere hem de yurt dışındaki tüketicilerine yepyeni konsepti ile ulaşmayı sürdüren Weltew Home, yeni şube açılışları ile büyümeyesine hız kesmeden devam ediyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, "Hepimizin bildiği üzere son günlerde yaşanan döviz kurlarındaki dalgalanmalar ile birlikte ülke ekonomimiz zorlu bir süreçten geçiyor. Weltew Home olarak bu ve bunun gibi zorlu ekonomik süreçlerin daha çok üreterek ve satarak aşılacağının bilincindeyiz. Ekonomimize ve ülkemize olan inancımız tam. İnegöl’de yer alan fabrikamızla hız kesmeden üretime devam ediyoruz. Biz, yılsonuna kadar hem yurtiçinde hem...