05 / 05 / 2024

Werner Balcı Mühendislik adres

Werner Balcı Mühendislik adres

Werner Balcı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Ayvaz, Muhammed Yumak, Ömer Akyıldız, Ramazan Balcı ve Yusuf Ayvaz ortaklığında kuruldu.

Balka Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balka Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Balcı tarafından kuruldu.

Point Project Mühendislik Müşavirlik Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Point Project Mühendislik Müşavirlik Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Balcı tarafından kuruldu.

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Pazarlama E-Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Pazarlama E-Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Balcı tarafından kuruldu.

MBP Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MBP Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Balcı tarafından kuruldu. 

Özseçkinler Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özseçkinler Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Balcı, Kadir Haspolat ve Ömer Balcı tarafından kuruldu.

Werner Balcı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Werner Balcı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Ayvaz, Muhammed Yumak, Ömer Akyıldız, Ramazan Balcı ve Yusuf Ayvaz ortaklığında kuruldu.

Eagle Grup Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eagle Grup Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Balcı tarafından kuruldu.

Ekspert İmar Mimarlık Mühendislik ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Ekspert İmar Mimarlık Mühendislik ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selami Balcı tarafından kuruldu.

Balbay Mekanik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balbay Mekanik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Batrakdar ve Ömer Balcı ortaklığında kuruldu. 

Mustafa Balcı: Kentsel dönüşüm rant odaklı projelere indirgeniyor!

Kentsel dönüşümün rant odaklı projelere indirgendiğine dikkat çeken İMO Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, “Mühendislik, mimarlık ve şehir plancılığı disiplinlerinin, teknik, bilimsel ve yasal gereklilikleri ile teknik ilkelerini görmezden gelerek kentsel dönüşüm olmaz." dedi.

Balcı Mimarlık ve Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcı Mimarlık ve Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Balcı ve Başak Balcı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Arnavutköy, Bolluca Mahallesi, Abdullah Gül Caddesi'nde kuruldu.

Lem Mühendislik ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lem Mühendislik ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emel Balcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Beşiktaş, Esentepe Mahallesi, Büyükdere C.Kırgülü Sokak'ta kuruldu.

Paraf Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paraf Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Çetin, Tayfun Özer, Kazım Balcı tarafından 90 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

Werner Balcı Mühendislik adres Haberi

Werner Balcı Mühendislik adres

Werner Balcı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Ayvaz, Muhammed Yumak, Ömer Akyıldız, Ramazan Balcı ve Yusuf Ayvaz ortaklığında kuruldu.

Werner Balcı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...