05 / 05 / 2024

west gate doğukan ev fiyatları

west gate doğukan ev fiyatları

Doğukan Yapı Ankara Westgate Konutları'nda 2+1 rezidans daireleri 314 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuyor...

Dc Doğukan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dc Doğukan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Çorum tarafından kuruldu.

Dgk Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dgk Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile KEMAL Doğukan Çapanoğlu tarafından kuruldu.

Crystal Grup Strafor Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crystal Grup Strafor Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Can Kılınç, Ecevit Özer, Ozan Yıldırım tarafından kuruldu.

Abacı Gayrimenkul İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Abacı Gayrimenkul İnşaat Ve Mimarlık  Limited  Şirketi Bakırköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Abacı tarafından kuruldu.

Klc Kılıç İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Kılıç İnşaat Taahhüt Ticaret Hizmeti Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Kılıç tarafından kuruldu.

Aky Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Akyol kuruldu.

Özdoğukan İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdoğukan İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Doğukan Çelik tarafından kuruldu.

Özkaçmaz İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis. Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaçmaz İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis. Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Doğukan Demirci tarafından kuruldu.

Alfa Artı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Artı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli  ile Doğukan Yanan ve İbrahim Bayraklı tarafından kuruldu.

Precons İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Precons İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Ölmez ve Doğukan Köşe ortaklığında kuruldu.

Dotto İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dotto İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Taylan Vargün tarafından kuruldu.

Öz Mavi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mavi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Paçacı ve Doğukan Paçacı ortaklığında kuruldu.

Dodo İç Mimarlık Mobilya Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dodo İç Mimarlık Mobilya Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Tufan tarafından kuruldu.

west gate doğukan ev fiyatları Haberi

west gate doğukan ev fiyatları


Ankara'da inşa edilen West Gate Residence Doğukan Yapı imzasıyla yükseliyor. 33 katlı 3 blok halinde inşa edilen Ankara Westgate Konutları'nda 702 adet bağımsız ünite bulunuyor.


Ankara Westgate Konutları'nda 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri tasarlandı. Rezidans daire fiyatlarının 113 bin TL'den başlayarak değiştiği Ankara Westgate Konutları'nda dairelerin büyüklükleri 32 metrekare'den başlayıp, 263 metrekareye kadar değişiyor.


Ankara Westgate Konutları'nda 1+1 rezidans dairelerin fiyatları 113 bin TL'den, 2+1 rezidans dairelerin fiyatları 314 bin 600 TL'den, 3+1 rezidans dairelerin fiyatları 695 bin 900 TL'den, 4+1 rezidans dairelerin fiyatları 640 bin 600 TL'den başlayarak değişiyor.


Doğukan Yapı Ankara Westgate Konutları'nda voleybol sahası, yüzme havuzu, kapalı otopark, mini golf sahası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness merkezi, buhar banyosu gibi sosyal olanakları sunuyor. Ankara West Gate Konutları'nda...