25 / 07 / 2024

Western Union

Western Union

12 milyar dolar piyasa değerine sahip, yılda 71 milyar dolarlık para akışına yön veren Western Union’un CEO’su Hikmet Ersek, yazlık evi için Dikili Su Evleri’ni tercih etti...

Emlak sektörü 2020’den umutlu!

First Class Trust Union Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, emlak ve gayrimenkul sektörü olarak 2020'den umutlu olduklarını söyledi...

Union Ankara HİT Yapı’nın Hittown projesini bünyesine ekledi!

Union İstanbul’un Ankara ofisi olan ve markalara 360 derece iletişim hizmet anlayışı veren Union Ankara bünyesine son olarak HİT Yapı’nın Hittown projesini dahil etti.

Kayıtdışı emlakçılar sektörü olumsuz etkiliyor!

FIrst Class Trust Union Gayrimenkul Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, kayıtdışı emlakçıların, konut sektöründe gerek ekonomik gerekse de itibar anlamında ciddi kayıplara neden olduğunu söyledi. 

Konut alımında en uygun zaman!

First Class Trust Union Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, geçmiş yılların aksine konut sektöründe hareketli bir dönem yaşandığını dile getirdi. 

İstanbul Modern'de taşınma başladı!

Türkiye'nin ilk modern ve çağdaş sanat müzesi İstanbul Modern, geçici olarak faaliyet göstereceği Beyoğlu'ndaki eski Union Francaise binasına taşınıyor. 

İzmir'de gayrimenkul sektörünün önü açık!

First Class Trust Union'un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tezcan Okay, İzmir’deki konut ve emlak piyasası hareketleneceğini ve önümüzdeki 5 - 10 yıl bu artış devam edeceğini söyledi...

AND Gayrimenkul, Dünya Engelliler Vakfı ve Birliği ile bir ilke imza attı!

AND Gayrimenkul , Dünya Engelliler Vakfı (DEV Türkiye), Dünya Engelliler Birliği (WDU- World Disability Union) ile engelli bireylerin temel ihtiyacı olan erişebilirlik konusunda önemli bir anlaşmaya imza attı...

Konut sektörü İzmir’e yöneldi!

First Class Trust Union Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, İzmir'deki konut projelerini ve müteahhitlerin İzmir'e olan ilgisini değerlendirdi.

Yıltaş İnşaat Turizm Şirketi kuruldu!

Yıltaş İnşaat Turizm Şirketi Best Western Şile Gardens Hotel bugün Şile’de 25 milyar TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Türkiye’de iş ve kongre turizmi hızla büyüyor!

Best Western Hotels ile Resorts Premium Sakarya Genel Müdürü Yüce, son yıllarda Türkiye’de iş ve kongre turizminin hızlı bir büyüme yakaladığını söyledi.

Premier Sakarya Otel hizmete açıldı!

Best Western oteller zinciri tarafından yaptırılan Premier Sakarya Otel hizmete açıldı. Otelin, toplantı salonları ve örnek odaları basın mensuplarına tanıtıldı.

Union İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Union İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Ali Bay ve Adem Ağaçyetiştiren ortaklığında kuruldu.

Antalya Best Western VIB açıldı!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi otel ve sosyal tesislerinin açılış töreni gerçekleşti. Best Western VIB, tasarımı ve sunduğu hizmetlere tam donanımlı bir iş ve teknoloji oteli oldu.

Western Union Haberi

Western Union

Dünyanın en büyük şirketlerinde bulunan 2 Türk CEO’dan biri Dikili Su Evleri’ni tercih etti. 12 milyar dolar piyasa değerine sahip, yılda 71 milyar dolarlık para akışına yön veren Western Union’un CEO’su Hikmet Ersek,  yazlık evi için Dikili’yi seçti.


Hikmet Ersek’in müstakil bir villa satın aldığı Dikili Su Evleri Projesi,  Dikili’nin Salihleraltı bölgesinde bulunmaktadır.  Yapımını, Viyana-Avusturya'da kurulmuş yirmi yıllık bir firma olan HSL High Standart Living üstlenmiştir.


Kuruluşunun ilk yıllarında sadece Viyana'da inşaat faaliyetleri gösterirken daha sonra Avusturya'nın muhtelif yerlerine yayılmış ve bu uzantısını Yunanistan ve Türkiye'ye kadar devam ettirmiş olan HSL, Dikili bölgesinde yer alan ‘’Dikili Su Evleri’’  projesi ile dünyanın önde gelen şirket yöneticilerini ilgisini çekmeye devam ediyor.


Hikmet Ersek kimdir?


İstanbul’daki Avusturya Lisesi mezunu olan Hikmet Ersek, Eczacıbaşı yıldız ve genç...