02 / 05 / 2024

Westside İstanbul harita

Westside İstanbul harita

Westside İstanbul fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. İşte Westside İstanbul adres bilgileri...

Geodek Harita İnşaat Akaryakıt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Geodek Harita İnşaat Akaryakıt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 80 bin TL sermaye bedeli ile Osman Gümüşel tarafından kuruldu.

West Side İstanbul’da son etap teslimleri başlıyor!

Konumu ve konforuyla Beylikdüzü’nün en değerli projesi olarak tanıtılan Westside İstanbul’da iki etap teslimleri başladı. Ekim 2018 itibariyle de son etapta yaşam başlıyor. 

Harita ve kadastro mühendislerinden emlak vergisi uyarısı!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, emlak vergisi oranlarında yüzde 500’lere varan vergi artışlarına karşı uyardı.

Westside İstanbul'da 10 bin TL peşinatla ev fırsatı!

Westside İstanbul'da 10 bin TL peşinatla ev fırsatı sunuluyor. Westside İstanbul projesinde fiyatlar 260 bin TL'den başlıyor...

Westside İstanbul'da 3+1'ler 670 bin TL'den başlıyor!

Westside İstanbul projesinde fiyatlar 260 bin TL'den başlayarak değişiyor. 1.152 konut ve 166 ticari birimden meydana gelen proje E-5 otoyolu üzerinde İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Westside İstanbul ödeme kampanyası 2016!

Westside İstanbul ödeme kampanyası kapsamında peşinatsız 0,79 faizle ya da 36 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Beylikdüzü Westside İstanbul'da daire fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Westside İstanbul'da daire fiyatları 396 bin liradan başlıyor. Westside İstanbul Evleri Beylikdüzü projesinde 0,79 faiz oranıyla 120 aya kadar taksit seçeneği sunuluyor...

Westside İstanbul Beylikdüzü ödeme koşulları!

Westside İstanbul Beylikdüzü ödeme koşulları kapsamında sıfır peşinat kampanyası sunuluyor. 2017 yılında tamamlanacak olan Westside İstanbul projesinde 1+1 fiyatları 396 bin liradan başlayarak değişiyor...

Ankara İmar Planlama Harita İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şb. açıldı!

Ankara İmar Planlama Harita İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şb.; Arif Fırat Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ahlat Sokak'ta açıldı.

Daire Kartal harita!

Daire Kartal harita bilgilerine göre proje İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yalı Mahallesi'nde yer alacak. Maketi hazır durumda olan proje 28 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Westside İstanbul'da kampanya!

1.155 konut ve 166 dükkandan meydana gelen Beylikdüzü Westside İstanbul'da kampanya düzenlendi. İşte, Westside İstanbul'da kampanya detayları...

WestsIde İstanbul projesi yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

Kişiye özel ödeme planıyla satışa çıkan cadde dükkanların satışında yüzde 18'lik KDV payı, Westside İstanbul tarafından karşılanıyor.

Vadişehir Başakşehir nerede harita!

Vadişehir Başakşehir nerede harita bilgileri kapsamında proje, İstanbul Başakşehir 1. kısım'da yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği projede 48 ay vade farksız taksit yapılabiliyor.

Westside İstanbul harita Haberi

Westside İstanbul harita

Toplam 73 bin 800 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Westside İstanbul projesi Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede 1.115 tane daire ve 166 tane cadde dükkanı bulunuyor. 


2017 yılının Mart ayında teslim edilecek olan Westside İstanbul'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. 


Şahinler Holding ile Mutlu İnşaat tarafından inşa edilen Westside İstanbul'da yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, sauna, oyun alanları, kapalı otopark, dinlenme alanları bulunuyor. 


Westside İstanbul'da daireler 156 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 40 metrekare ile 210 metrekare arasında, dükkanların büyüklükleri ise 20 metrekare ile 1.323 metrekare arasında değişiyor. 


Westside İstanbul adres bilgileri

Adres: Barış Mahallesi, Mehmetçik Caddesi, No:10 Beylikdüzü / İstanbul  


Westside İstanbul iletişim

Telefon: (0212) 871 41...