09 / 05 / 2024

Westside istanbul projesi fiyatları

Westside istanbul projesi fiyatları

Westside İstanbul'da 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tipte tasarlanan daireler bulunuyor. Proje 73 bin 800 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Beylikdüzü Westside İstanbul fiyatları ne kadar?

Kanal İstanbul projesi Avrupa medyasının gündeminde!

Kanal İstanbul projesi dış basının haberlerinde yer almayı sürdürüyor. Avrupa medyası neredeyse her gün Kanal istanbul projesini karalayan haberler yapıyor. 

Self istanbul projesi fiyatları!

Eylül 2019 tarihinde teslim edilecek olan Self istanbul projesi 609 daire ve 60 adet ticari birimden meydana geliyor.  İşte Self istanbul projesi fiyatları...

Motto İstanbul Projesi teslim bilgisi!

Motto istanbul projesi İstanbul Güneşli'de Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede konut ve ticari alanlar yer alıyor...

Westside İstanbul Citycape fuarında tanıtıldı!

İSTANBUL Beylikdüzü'ndeki Westside İstanbul projesi Citycape fuarında yabancılara tanıtıldı. Şahinler Holding Başkanı Kemal Şahin "Körfez yatırımcısı evlerin çoğunu yatınm için alıyor, kiraya veriyor" dedi.

Westside İstanbul Citycape fuarında tanıtıldı!

Mes Turkuaz, Beyaz İnşaat, Mutlu İnşaat ve Mes Group ortak girişimiyle Şahinler Holdingin arsasında yükselen Westside İstanbul projesi Citycape fuarında yabancılara tanıtıldı.

Westside İstanbul Beylikdüzü'nde faizsiz ödemeler! 195 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 195 bin TL'den başlangıç gösterdiği Westside İstanbul Beylikdüzü projesi kapsamında yer alan konutlar için 36 aya kadar faiz ödemeden vadelendirme seçeneği uygulanıyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul'da 328 bin TL'ye 1+1!

Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Westside İstanbul projesi 1.155 konuttan meydana geliyor.

Westside İstanbul 'da 36 ay sıfır faiz!

Westside İstanbul projesi, Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Westside İstanbul Evleri; Avrupa Yakası içinde Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Westside İstanbul Beylikdüzü'nde yüzde 5 peşinatlı ödeme seçenekleriyle!

Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunan Westside İstanbul Beylikdüzü projesi kapsamında yer alan daire tipleri için ayrıca 36 ay faizsiz vadelendirme seçenekleri de sunuluyor.

Westside İstanbul'da 0 faizle! 200 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 200 bin TL'den başlangıç gösterdiği Beylikdüzü Westside İstanbul projesi kapsamında faiz uygulanmadan vadelendirmeler yapılıyor. Projede düşük peşinat oranları ve indirimler de sunuluyor.

Westside İstanbul Evleri fiyatlar!

Westside İstanbul projesi 73 bin 800 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede yer alan konutlar 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden oluşuyor. İşte Westside İstanbul Evleri fiyatlar...

Westside İstanbul Evleri fiyat listesi!

Toplam 1.155 adet konut ve 166 adet dükkandan oluşan Westside İstanbul Konutları'nda dairelerin büyüklükleri 40 metrekareden başlangıç gösteriyor. İşte Westside istanbul Evleri fiyat listesi...

Westside İstanbul Beylikdüzü konut fiyatları!

Daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden oluşan Westside Beylikdüzü projesi 73 bin 800 metrekare alan üzerinde yükseliyor. İşte Westside İstanbul Beylikdüzü konut fiyatları...

Westside istanbul projesi fiyatları Haberi

Westside istanbul projesi fiyatları

Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz  ve Mes İnşaat imzası ile İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Westside Beylikdüzü Evleri 600 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Proje 1.155 adet konut ve 166 adet dükkandan oluşuyor. 


"Beylikdüzü Westside İstanbul fiyatları ne kadar?" sorusunun yanıtı haberimizin devamında mevcut. Projede 40 metrekare ile 210 metrekare arasında değişen alanlara sahip daireler yer alıyor. 


Westside İstanbul Evleri'nin sosyal alanları kamelyalar, çocuk oyun alanları yürüyüş parkuru, 800 araçlık otopark, 3 adet fitness center, açık/kapalı spor alanları, Türk hamamları, 4 adet açık- 3 adet kapalı yüzme havuzu, saunadan meydana geliyor.


Beylikdüzü Westside İstanbul fiyatları ne kadar?

Teslimleri 2017 yılı Mart ayında yapılacak olan Westside İstanbul'da dükkan fiyatları 500 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daireler ise 190...