29 / 04 / 2024

Westside İstanbul projesi

Westside İstanbul projesi

Mes Turkuaz, Beyaz İnşaat, Mutlu İnşaat ve Mes Group ortak girişimiyle Şahinler Holdingin arsasında yükselen Westside İstanbul projesi Citycape fuarında yabancılara tanıtıldı.

Westside İstanbul 'da 36 ay sıfır faiz!

Westside İstanbul projesi, Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Westside İstanbul Evleri; Avrupa Yakası içinde Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Westside İstanbul'da 200 bin TL'ye! 0 faiz imkanıyla!

Teslimlerin 2017 Mart'ta gerçekleşeceği Westside İstanbul projesinde fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor...

Westside İstanbul'da 190 bin TL'ye yüzde 5 peşinatla!

Westside İstanbul'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor. Projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Westside İstanbul Beylikdüzü!

Şahinler Holding'in arsası üzerine Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat ortak girişimiyle yapılan Westside İstanbul Beylikdüzü 1.155 adet konut ve 116 adet cadde dükkanından olşuyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Beylikdüzü Westside İstanbul 73 bin 800 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 1.155 konutun yer aldığı projenin Mart 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.

Westside İstanbul'da dairelerin yüzde 26'sı satıldı!

Şahinler Holding ile Uzman inşaat Beyaz inşaat Mutlu inşaat Mes Turkuaz ve Mes inşaat ortak girişimiyle hayat bulacak olan 'Westside istanbul' görücüye çıktı. 500 milyon fe yatırımla gerçeklesen projenin yüzde 26'sı satıldı...

Westside İstanbul'da, aileler ve bekarlar için ayrı bloklar olacak!

Merak uyandıran reklam kampanyasıyla dikkat çeken Westside İstanbul satışa sunuldu. Bekarlar ve aileler için ayrı girişleri ve sosyal tesisleri bulunan bloklar, projenin en büyük sürprizi...

Westside İstanbul, Beylikdüzü'nün Nişantaşı olacak!

Westside istanbul, 5 şirketin ortaklığıyla Beylikdüzü' nde hayata geçiyor. Şahinler Holding Başkanı Şahin'in "Beylikdüzü' ne 'ormanlık Nişantaşı' yapıyoruz" dediği projede fiyatlar 109 bin TL'den başlıyor...

Westside İstanbul Dubai Cityscape'de yatırımcılardan tam not aldı!

Şahinler Holding’in arsası üzerinde inşasına başlanan Westside İstanbul, lansman öncesinde Dubai’de düzenlenen Cityscape Gayrimenkul Fuarı’nda yabancı yatırımcılarla buluştu. Dubai Cityscape' de yatırımcılardan tam not aldı...

Westside İstanbul Citycape fuarında tanıtıldı!

İSTANBUL Beylikdüzü'ndeki Westside İstanbul projesi Citycape fuarında yabancılara tanıtıldı. Şahinler Holding Başkanı Kemal Şahin "Körfez yatırımcısı evlerin çoğunu yatınm için alıyor, kiraya veriyor" dedi.

Westside İstanbul Citycape fuarında tanıtıldı!

Mes Turkuaz, Beyaz İnşaat, Mutlu İnşaat ve Mes Group ortak girişimiyle Şahinler Holdingin arsasında yükselen Westside İstanbul projesi Citycape fuarında yabancılara tanıtıldı.

Westside İstanbul Beylikdüzü'nde faizsiz ödemeler! 195 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 195 bin TL'den başlangıç gösterdiği Westside İstanbul Beylikdüzü projesi kapsamında yer alan konutlar için 36 aya kadar faiz ödemeden vadelendirme seçeneği uygulanıyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul'da 328 bin TL'ye 1+1!

Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Westside İstanbul projesi 1.155 konuttan meydana geliyor.

Westside İstanbul 'da 36 ay sıfır faiz!

Westside İstanbul projesi, Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Westside İstanbul Evleri; Avrupa Yakası içinde Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Westside İstanbul Beylikdüzü'nde yüzde 5 peşinatlı ödeme seçenekleriyle!

Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunan Westside İstanbul Beylikdüzü projesi kapsamında yer alan daire tipleri için ayrıca 36 ay faizsiz vadelendirme seçenekleri de sunuluyor.

Westside İstanbul'da 0 faizle! 200 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 200 bin TL'den başlangıç gösterdiği Beylikdüzü Westside İstanbul projesi kapsamında faiz uygulanmadan vadelendirmeler yapılıyor. Projede düşük peşinat oranları ve indirimler de sunuluyor.

Westside Beylikdüzü'nde 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Şahinler Holding ile Mutlu İnşaat tarafından yükselen Westside İstanbul projesi, Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede, yüzde 5 peşinat ile 36 ay faizsiz vadelendirme imkanı sunuluyor.

Westside İstanbul Evleri fiyatlar!

Westside İstanbul projesi 73 bin 800 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede yer alan konutlar 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden oluşuyor. İşte Westside İstanbul Evleri fiyatlar...

Westside İstanbul Beylikdüzü konut fiyatları!

Daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden oluşan Westside Beylikdüzü projesi 73 bin 800 metrekare alan üzerinde yükseliyor. İşte Westside İstanbul Beylikdüzü konut fiyatları...

Westside İstanbul Evleri adres!

Westside İstanbul Rezidans projesi 600 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Projede dükkanların metrekare bazında fiyatları 10 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Westside İstanbul Evleri adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul'da yüzde 7 indirim!

Westside İstanbul projesi 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatı 10 bin TL'den başlıyor.

Westside İstanbul Beylikdüzü projesi!

Westside İstanbul Beylikdüzü projesi daire fiyatları 156 bin TL 'den başlıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 40 metrekare ile 210 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Westside İstanbul projesi Haberi

Westside İstanbul projesi

İSTANBUL Beylikdüzü'ndeki Westside İstanbul projesi Citycape fuarında yabancılara tanıtıldı. Mes Turkuaz, Beyaz İnşaat, Mutlu İnşaat ve Mes Group ortak girişimiyle Şahinler Holdingin arsasında yükselen Westside İstanbul'a yabancıların ilgi gösterdiğini belirten Şahinler Holding Başkanı Kemal Şahin "Körfez yatırımcısı evlerin çoğunu yatırım için alıyor, kiraya veriyor" dedi. Projede toplam bin 155 ev ve 116 dükkan yer alıyor. 


Hürriyet