09 / 05 / 2024

Wheelock Properties

Wheelock Properties

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA; uluslararası projelerde yer almaya devam ediyor. Dubai'den sonra şimdi de Singapur’daki The Panorama Condo projesinin banyoları ISVEA tarafından dekore edildi.

Luxury Properties Turkey Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Properties Turkey Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Bağ ve Elchın Mammadbayov ortaklığında kuruldu.

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgüür Kaya tarafından kuruldu.

Galata Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Balşe tarafından kuruldu.

Agn Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Agn Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de Anastasıa Fılımonova tarafından kuruldu.

Khedı Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Khedı Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de Anastasıa Fılımonova ve Khedı Edıeva ortaklığında kuruldu.

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de Omar Zaıd Moh'd Zaıd Alkılanı tarafından kuruldu.

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de Osman Bozkurt, Emrah Kulaklı ve Harun Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Muhammed Fatih Kapucı, Nazıla Nafısı ve Nıloufar Hamedıfar ortaklığında kuruldu.

Aman Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aman Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mostafa Sanjacdar ve Rıad Dernaıka ortaklığında kuruldu.

Properties İstanbul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Properties İstanbul Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Rafea Al-Hayanı, Ahmed Msqa Abdu Al Majmaıe ve Mohammad Al Fto Onallah tarafından kuruldu.

BUBA Properties ve Adozer Tower'dan iş birliği!

Son dönemde sağlık, sigorta, tarım ve dijital iletişim alanlarında fon yatırımlarıyla dikkatleri üzerine çeken BUBA Ventures çatısı altında kurulan BUBA Properties fon yatırım şirketi, Maslak bölgesinde inşa edilecek olan Adozer Tower projesi ile önemli bir işbirliğine imza attı.

Rak Properties Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Rak Properties Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Sultan Mohamed Alqadi ve Rak Properties Co. P.J.S. tarafından kuruldu.

KH Properties Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

KH Properties Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Karl Handl tarafından kuruldu.

Wheelock Properties Haberi

Wheelock Properties

Tüm dünyada pek çok prestijli projede yer alan ISVEA;  Wheelock Properties tarafından hayata geçirilen The Panorama Condo projesini İtalyan şıklığı ve zarafeti ile tanıştırdı. 

The Panorama Condo 20 katlı 2 kule ve 17 katlı 4 kule olmak üzere toplam 698 daireden oluşurken; projenin tüm banyolarında klasik ve modernin muhteşem uyumunu ortaya koyan ISVEA Purita Serisi kullanıldı. Klasik esintilerle modern çizgilerin harmanlanarak tasarlandığı, kullanım kolaylığı ve sadeliği ile ön plana çıkan seri, projenin genel tarzına uygun olarak seçildi. 

Yarım asırdır vitrifiye seramik sektöründe tasarım odaklı ürünlerle tüketicilerinden tam not aldıklarını belirten ISVEA Genel Müdür Yardımcısı Yakup Fırat, hedeflerinin uluslararası alandaki saygın ve önemli projelerde yakaladıkları başarıyı arttırarak devam ettirmek olduğunu ifade...