06 / 05 / 2024

White Lotus Valley adres

White Lotus Valley adres

White Lotus Valley Alternatif Tedavi Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Niloufar Tarkan tarafından kuruldu.

White Lotus Development Türkiye’deki yatırımcıyı KKTC’ye davet ediyor!

Son beş yılda Kuzey Kıbrıs’ın en iddialı projelerini hayata geçiren White Lotus Development, Türkiye’deki yatırımcıyı niş yatırım fırsatlarını değerlendirmek için KKTC’ye davet ediyor. 

White Lotus Valley Alternatif Tedavi Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

White Lotus Valley Alternatif Tedavi Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Niloufar Tarkan tarafından kuruldu.

White Cloud İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Cloud İnşaat Metal Temizlik Nakliyat Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Recep Burak Balçık tarafından kuruldu.

Lotus Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Tunçdemir, Aydın Akbıyık ve Nimatullaj Eraevcı ortaklığında 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İnanlar Terrace Lotus güncel fiyatlar!

İnanlar İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Terrace Lotus projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak..

Lotus 16 Suadiye fiyat listesi!

Lotus 16 Suadiye fiyat listesi 1 milyon 600 bin TL’den başlıyor. Marj Yapı tarafından hayata geçirilen Lotus 16 Suadiye projesi 22 adet daire, 1 adet ofisten meydana geliyor.

Suadiye Lotus 16 Konutları fiyat bilgisi!

Marj Yapı imzası taşıyan Suadiye Lotus 16 projesinde 22 adet daire yer alıyor. Projede teslimler bu yıl sonuna doğru yapılacak...

Lotus 16 Suadiye'de fiyatlar 1 milyon 600 bin TL’den başlıyor!

Marj Yapı, İstanbul Anadolu yakasının en değerli bölgesi olan Bağdat Caddesi’nde Lotus 16 Suadiye projesiyle yatay mimarinin şehrin merkezindeki yegane örneği sunuyor.

Ümraniye Lotus Park satılık daire fiyatları!

13 katlı 2 blok şeklinde yükselen Lotus Park projesi Binali İnşaat imzasıyla yükseliyor. Ümraniye Lotus Park satılık daire fiyatları 491 bin 741 TL'den başlayarak değişiyor.

Lotus Park Ümraniye daire satış fiyatları!

Lotus Park projesi, 13 katlı iki blok olarak planlandı. Ümraniye'de hayata geçirilen projede ev fiyatları 491 bin TL'den başlıyor...

Lotus Park Ümraniye fiyat listesi 2017!

Binali İnşaat tarafından inşa edilen Lotus Park Evleri İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne 2 dakika yakınlıkta yer alıyor. Proje 104 daireden meydana geliyor. İşte Lotus Park Ümraniye fiyat listesi 2017...

Kıbrıs Esentepe Pine Valley Blue Sitesi açıldı!

Baştaşlar İnşaat tarafından Esentepe'de inşa edilen Pine Valley Blue Sitesi törenle açıldı. Açılışa 250 davetli katıldı.

Lotus Park Ümraniye'de 491 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Binali İnşaat'ın Ümraniye projesi Lotus Park'ta 2+1 daireler 491 bin 741 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

White Lotus Valley adres Haberi

White Lotus Valley adres

White Lotus Valley Alternatif Tedavi Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Niloufar Tarkan tarafından kuruldu.

White Lotus Valley Alternatif Tedavi Ve İnşaat Anonim Şirketi konusu:
ALTERNATİF TEDAVİ VE MEDİTASYON a) Stresten dolayı ya sebep olduğu hastalıkların tedavisine ilaç kullanmadan iyileştirmek yada iyileşmesine yardımcı olmak için Stres kaynaklarını tanımlamak. Sağlığı etkileyen şeyleri görülmesine yardımcı olmak. b) İnsanlar yaşam tarzında, yeme alışkanlıklarında ve ayrıca terapisi hakkında tavsiyelerde bulunmak . Sağlığın zamanla iyileşmeye devam etmesini sağlamak için müşteri ile bu konularda birebir seanslar düzenlemek c) İnsanların stres kaynaklarına göre, Spor ve benzeri etkinliklere yönlendirmek, d) Masaj, masajla tedavi, dinlenme ve sağlık terapisi hizmetini vermek ve bu hizmetlerle ilgili her türlü makine, alet, kozmetik vesair malzemenin...