14 / 05 / 2024

Whıte Tree adres

Whıte Tree adres

Whıte Tree Grup Mimarlık Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Nıkjou  ve Mahdı Nıkjou tarafından kuruldu.

Evi olan herkesin bilmesi gerekiyor: DASK adres kodu nereden nasıl öğrenilir?

1 Mart 2013'ten itibaren zorunlu hale gelen DASK'a başvuruların nasıl yapıldığı merak ediliyor. İşte DASK adres kodu öğrenme işlemi aşamaları...

En ucuz iPhone 13 nerede satılıyor? İşte ilk 5 adres! 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye’den çok rağbet gören Apple telefonlarından olan iPhone 13’ün fiyatları her dakika araştırılıyor. Peki en ucuz iPhone 13 nerede satılıyor. İşte ilk beş adres…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi çok ucuza lokanta açıyor! İşte ilk adres

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ucuza faydalanması için Kent Lokantaları açıyor. Kent lokantalarının ilk adresi Çapa olacak.

The Whıte House Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Whıte House Group Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Husam Alabvaını tarafından kuruldu.

Black Whıte Turizm Gıda İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Whıte Turizm Gıda İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ömer Faruk Demirel tarafından kuruldu.

Whıte Tree Grup Mimarlık Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Tree Grup Mimarlık Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Nıkjou  ve Mahdı Nıkjou tarafından kuruldu.

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad Mohammadı Aghbolagh tarafından kuruldu.

Whıte Town İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Town İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Kenan Sarı tarafından kuruldu.

Whıte Tree Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Tree Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Karım Nıkjou ve Taner Çelik ortaklığında kuruldu.

DASK adres sorgulama!

Bütün konutları ödenebilir primler karşılığında depreme karşı sigorta güvencesi altına almak için kurulan DASK nasıl sorgulanıyor? İşte DASK adres sorgulama...

The Whıte Gayrimenkul Kiralama Ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Whıte Gayrimenkul Kiralama Ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Suçıkar tarafından kuruldu.

Loca Şişli nerede? İşte açık adres!

Kütan Mühendislik imzası taşıyan Loca Şişli projesi E-5 metrobüs ve otobüs duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor. Peki Loca Şişli nerede? İşte açık adres!

Yeşilce Aydos nerede? İşte açık adres!

KİPTAŞ imzası taşıyan Yeşilce Aydos projesi 331 adet daireden meydana geliyor. Projede 36 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Yeşilce Aydos nerede? İşte açık adres!

Whıte Tree adres Haberi

Whıte Tree adres

Whıte Tree Grup Mimarlık Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Nıkjou  ve Mahdı Nıkjou tarafından kuruldu.

Whıte Tree Grup Mimarlık Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
MİMARLIK-MÜHENDİSLİK a-) Özel ve Kamu kurum ve kuruluşlarına İç mimarlık Tasarım ve İç Dizayn konusunda hizmetler vermek ve üretimini yapmak. b-) İç ve Dış Dekorasyona ait her türlü çizim, proje üretimlerini yapmak.yapının duvarlarla ve yapı elemanları yardımı ile bölümlenmesi dış ve iç yapıda ki her türlü ,yaşam alanının tayini ve düzenlemesi ,yapı içinde ve dışında kullanılacak ,donatı ve sistemlerin tasarlanması,elektrik,ışık ve ısıtma gibi gereksinmelerin mekana en uygun şekilde tayini ve uygulanmasında şantiye yönetimi 3 kata kadar tüm yapı ,3 kat üstü ,kolon ,kiriş perde duvarlar gibi yatay...