06 / 05 / 2024

Wıdeplannıg İç Dekorasyon Limited Şirketi

Wıdeplannıg İç Dekorasyon Limited Şirketi

Wıdeplannıg İç Dekorasyon Limited Şirketi Sarıyer'de 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Temur tarafından kuruldu.

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkez nakli yapıldı!

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda Tur.Eğt.Paz.Emlak İlt.Hiz.İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Göktürkler Mimari Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürkler Mimari Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celal Çakmak ve Zekiye Kılıç Ünğan ortaklığında kuruldu.

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Gün tarafından kuruldu.

Babel Dekorasyon İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babel Dekorasyon İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Seyithan Doğru tarafından kuruldu.

Gülek Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülek Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Gülek ve Sedat Gülek ortaklığında kuruldu.

Linens'ten dekorasyon, mutfak ve banyo ürünlerine yüzde 30 bahar indirimi! İşte Linens güncel fiyat listesi

Bahar geldiğinde ev dekorasyonunu yenilemek isteyenler için harika bir fırsat doğdu! Linens, dekorasyon, mutfak ve banyo ürünlerinde %30 indirim kampanyası başlattı. Bu fırsatı kaçırmayın ve evinizi güzelleştirmek için gerekenleri uygun fiyata edinin. İşte detaylar ve fiyat listesi...

Goldmaster Gm-7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü indirimli fiyatıyla yüzünüzü güldürecek! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Goldmaster GM 7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü,seramik tabanı ve yüksek ısı gücü ile ütü yapmayı kolaylaştırıyor. Gelişmiş buhar istasyonu özellikleri arasında; ayrılabilir su tankı, kordon saklama bölmesi ve taşıma kilidi bulunuyor.

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Güneş ve Yavuz Güneş ortaklığında kuruldu. 

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Türkay Yılmaz tarafından kuruldu.

Günyol Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyol Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile MEtin Günyol tarafından kuruldu.

Esast İnşaat Dekorasyon Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esast İnşaat Dekorasyon Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Esma Örücü tarafından kuruldu.

Xpresside İnşaat Malzemeleri Tekstil Dekorasyon Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Xpresside İnşaat Malzemeleri Tekstil Dekorasyon Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi Sarıyer’de Meral Yakupoğlu  tarafından kuruldu.

Wıdeplannıg İç Dekorasyon Limited Şirketi Haberi

Wıdeplannıg İç Dekorasyon Limited Şirketi

Wıdeplannıg İç Dekorasyon Limited Şirketi  400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.


Wıdeplannıg İç Dekorasyon Limited Şirketi iş konusu; 1. Duvar kagıdı kaplamacılıgı, marangozluk isleri de dahil fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere iç dekorasyonla ilgili olarak tesislerin her nevi iç dekorasyon isinin yapımını gerçeklestirmek. 2. Sergi, konferans, ticari fuar, teshir etkinlikleri ile benzeri diger etkinlikler için her türlü yapım ve insa islerini yapmak. 3. Reklam planlaması, reklam, sergi planlaması, sergi standları tasarımı ve konferans/ toplantı islerini yerine getirmek, iç dekorasyon ve sergi etkinlikleri için modeller ve maketler hazırlamak ve dijital içerik, sistem yazılımı ve videolar gelistirmek; 4. Dıs ticaretle istigal etmek........ve anasözleşmesinde yazılı işler


Wıdeplannıg İç Dekorasyon Limited Şirketi adres; MASLAK MAH.ANKA SK.ECLİPSE MASLAK ST.N.5 C/31...