02 / 05 / 2024

Wilo 2015 eğitimleri

Wilo 2015 eğitimleri

Geleceğin makine mühendisleri Wilo'da eğitimlere katıldı. Marmara Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Özyeğin Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Wilo’da düzenlenen eğitimlere katılarak, sektör ile ilgili temel bilgiler edindi.

Endeksa Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor...

'8 haftada emlakta zirve' eğitimleri 22 Eylül'de başlıyor!

23 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek en çok beğenilen eğitimlerini bir araya getirdi...

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31053 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye genelinde e-ihracat eğitimleri başlıyor!

Amazon, TOBB ve Boğaziçi Üniversitesi, Türk KOBİ'lerinin e-ticaretle ihracat yapmasını sağlamak amacıyla Türkiye genelinde e-ihracat eğitimleri başlatıyor.

Pat Aerıservices Havacılık Eğitimleri ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pat Aerıservices Havacılık Eğitimleri ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile A.M.F. Mohamed Seifelnasr, M.S.S. Mahmoud Mohamed Ramy Mamdoh H. Alkateb ve Samer Rabah ortaklığında kuruldu.

Emlak eğitimleri 9 Mart'ta başlayacak!

Gayrimenkul sektöründe emlak eğitimlerine başladı. Emlakta Satış Yükselten Uygulamalı Eğitimleri'nin ilki Hilmi Işıkören ve ortağı Belgin Benek tarafından 9 Mart'ta İstanbul'da başlayacak.

AGT usta eğitimleri ile sektöründe çıtayı yükseltiyor!

Kapıdan parkeye, ahşabın olduğu her iç mekanda ürün yelpazesiyle çözümler sunabilen AGT, usta eğitimleri ile de sektörüne değer katmaya ve çıtayı yükseltmeye devam ediyor. AGT, 2017’de de çalışmalarına gerek yurtiçi, gerekse yurtdışı eğitimleri ile devam etmeyi planlıyor.

Adana'da Enerji Verimliliği Eğitimleri başladı!

Adana'da, Enerjisa tarafından ilköğretim öğrencilerine yönelik "Enerji Verimliliği Eğitimleri" etkinliği düzenlendi.

Hasan Tan, Temel ve İleri Gayrimenkul Eğitimleri veriyor!

Gayrimenkul Eğitmeni Hasan Tan, Temel ve İleri Gayrimenkul Eğitimleri veriyor. Eğitimin 1 günlük süresi 8 ders saati, 2 günlük süresi ise 16 ders saati..

Altın Emlak emlakçılık eğitimleri başladı!

Emlak sektöründe Milli Eğitim Bakanlığı onaylı eğitimleri verme yetkisine sahip tek ve en köklü emlak franchising zinciri olan Altın Emlak, artık Anadolu Yakası’nda da eğitim vermeye başladı.

İntema İnşaat 2015'e ait geçici vergi beyannamesini yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama 1 Ocak ile 31 Aralık 2015 dönemine ait geçici vergi beyannamesine ilişkin Gelir Tablosu, Büyük Mükellefler Vergi Dairesine e-beyanname yoluyla verdi.

Güngören`de temel afet bilinci eğitimleri başladı!

Güngören Belediyesi, İstanbul MAGDER (İstanbul Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği) işbirliği ve uzman eğitmenleri ile 2015-2016 eğitim yılı eğitimlerine 12. sınıf öğrencilerine yönelik “Temel Afet Bilinci” eğitimleri ile başladı.

Beyttürk İnşaat, CNR EMLAK 2015'e katıldı!

Yalova ve İznik'te gerçekleştirdiği projelerle Arap ve Körfez yatırımcılarının ilgi odağı olan Beyttürk, yabancı yatırımcılar ile Türk gayrimenkul sektörünü bir araya getiren CNR EMLAK 2015'e katıldı.

Wilo 2015 eğitimleri Haberi

Wilo 2015 eğitimleri

Wilo, pompa sistemleri sektöründe fark yaratan eğitimlerine bir yenisini daha ekledi. Marmara Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Özyeğin Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Wilo’da düzenlenen eğitimlere katılarak, sektör ile ilgili temel bilgiler edindi. Öğretim görevlilerinin de aralarında bulunduğu toplam 81 kişinin katıldığı eğitimlerde, temel pompa sistemleri, pompa çalışma prensipleri ve Wilo pompalarının sağladığı enerji verimliliğinin avantajları ele alındı.


Eğitime verdiği önemle pompa sistemleri sektöründe farklı bir konumda bulunan Wilo, bu kez üniversite öğrencilerini ağırladı. Geleceğin makine mühendisleri için Wilo’da düzenlenen eğitimlere Marmara Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Özyeğin Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden öğrenciler katıldı. Farklı tarihlerde gerçekleştirilen eğitimlere, aralarında öğretim görevlilerinin de bulunduğu toplam 81 kişi katıldı.

Üniversite-Sanayi işbirliklerine büyük önem veren Wilo’nun makine mühendisliği öğrencilerine yönelik eğitimlerinde temel pompa sistemleri,...