03 / 05 / 2024

WIN Eurasia Metal Working Fuarı ne zaman

WIN Eurasia Metal Working Fuarı ne zaman

19. WIN Eurasia Metal Working Fuarı Tüyap’ta kapılarını açtı ve imalat sektörü liderlerini aynı çatı altında buluşturdu. Açılış konuşmasını Global Fairs Deutsche Messe AG Kıdemli Başkan Yardımcısı Wolfgang Lenarz yaptı.

Metal Gayrimenkul İstanbul Akvaryum Turizm'i aldı!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul Yönetim Kurulu'nun 24/07/2014 tarihli toplantısında aldığı karara göre İstanbul Akvaryum Turizm'i aldı.

Armada Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Alkop Şubesi açıldı!

Armada Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Alkop Şubesi, Ahmet Tanay Şimşeker Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

Metal Gayrimenkul tahvil alımını genel kurul onayına sundu!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul 16.12.2013 tarih ve 2013/26 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile tahvil alımını genel kurul onayına sundu.

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Ersin Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da kuruldu.

Alacabey İnşaat Metal Elektrik Oto Parçaları Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alacabey İnşaat Metal Elektrik Oto Parçaları Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selami Canlı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da kuruldu.

Uluhan Metal Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluhan Metal Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Ulucak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Temmuz'da Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Elalmış Caddesi'nde kuruldu.

Seta Metal İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta Metal İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Korucu, Hüseyin Aytaç Akman tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Temmuz'da kuruldu.

AHÇ İnşaat Taşımacılık Metal ve Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AHÇ İnşaat Taşımacılık Metal ve Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Oğuz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz'da Lokman İş Merkezi'nde kuruldu.

Viko, Trenda Metal serisini tanıttı!

Viko, Trenda Metal serisinin yalın tasarımı ve minimal formu ile mekanlara ayrıcalık ve konfor katıyor. Trenda Metal; krom, inox, gold, antik ve parlak siyah olmak üzere beş farklı renkte metal çerçeve seçeneği sunuyor.

Yaymak Yapı Malzemeleri Metal Plastik Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaymak Yapı Malzemeleri Metal Plastik Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Temmuz'da kuruldu.

Politeknik Metal Garanti Yatırım ile anlaştı!

Politeknik Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Politeknik Metal Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. ile anlaştı.

Artabel İnşaat Elektrik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artabel İnşaat Elektrik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vedat Ertaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da Esenler, Oruçreis Mahallesi, Giyimkent İş Merkezi'nde kuruldu.

Yeditepeli İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Elektrik Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepeli İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Elektrik Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Şen tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Temmuz'da kuruldu.

WIN Eurasia Metal Working Fuarı ne zaman Haberi

WIN Eurasia Metal Working Fuarı ne zaman

Hannover Messe Bileşim Fuarcılık A.Ş. tarafından metal işleme (Metal Working), kaynak/kesim (Welding) ve yüzey işleme (Surface Treatment) olmak üzere konu bakımından birbiri ile ilişkili üç uzmanlık fuarını bir araya getiren organizasyon, ilk gününde ulusal ve uluslararası üst düzey ziyaret ve işbirliklerine ev sahipliği yaptı. Saksonya Eyaleti Ekonomi, Çalışma ve Ulaşım Bakan Yardımcısı Sayın Sven Morlok’ın katılımlarıyla, Alman ve Türk makinecileri arasında 3. ülkelere yatırımlar ve inovasyon konulu yapılan anlaşma, fuara damgasını vurdu.


Global Fairs Deutsche Messe AG Kıdemli Başkan Yardımcısı Sayın Wolfgang Lenarz, Alman Mühendislik Federasyonu  (VDMA) Türkiye Ülke Müdürü Friedrich Wagner,  İstif Makinaları Distribütörler ve İmalatçıları Derneği (ISDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Gül, Makine İmalatçıları Birliği Başkanı ve Makine Tanıtım Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Sevda Kayhan Yılmaz...