29 / 04 / 2024

Wind Information

Wind Information

Ağır inşaat ekskavatörlerinin satışı, Çin'de altyapı projelerinin genişletilmesinin sonucu olarak Mayıs ayında iki kat arttı...

Çarpıcı rapor! Çin'de emlak satışları yüzde 50'den fazla düşecek!

China Real Estate Information Corp. tarafından açıklanan verilere göre son dönemlerde yaşadığı gayrimenkul kriziyle gündeme gelen Çin'de emlak satışları nın yüzde 50'den fazla düşeceğini belirtti.

Nord Wind İnşaat İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nord Wind İnşaat İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Sarp Ahmet Tamimi tarafından kuruldu.

Wind İnşaat Taşımacılık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wind İnşaat Taşımacılık Ticaret Anonim Şirketi 10 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Wind of İstanbul, Ferko Signature'da!

Wind of İstanbul Ferko Signature’da… Medya sanatçısı, yönetmen ve araştırmacı Refik Anadol’un Wind of İstanbul eseri, Contemporary Istanbul kapsamında Ferko Signature’da düzenlenen etkinlik ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Ferko Wind of İstanbul sergisi 14 Eylül'de!

Türkiye'nin ve dünyanın en büyük sanat etkinliklerinden biri olan Comtemporary İstanbul'u bu yıl da Ferko desteklemeye devam ediyor.

Ankara Demetevler kentsel dönüşümde ön plana alınmalı!

Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gelgeç, kentsel dönüşüm çalışmalarının Başkent’in bazı bölgelerinde ön plana alınması gerektiğinin vurgu yaparak özellikle Demetevler’in bu anlamda listenin başında olduğuna dikkat çekti.

Yapılaşma Başkentlilerin şehir kavramını şekillendirecek!

Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tabak, Ankara’nın gelişimini sürdürdüğünü ve artık merkez kavramının da değiştiğini anlattı. Tabak, “Yaşamkent, Çayyolu ve Temelli istikametine doğru ilerleyen yapılaşma, ilerleyen dönemde Başkentlilerin şehir kavramını şekillendirecek” diye konuştu.

Konut alıcılarının dikkat etmesi gereken noktalar!

Konut almak isteyen vatandaşlara önerilerde bulunan Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gelgeç “Vatandaşlarımız konut alırken mutlaka doğru projelere yönelsinler” uyarısında bulundu.

Ankara'da rezidans kavramı öne çıkıyor!

Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gelgeç “Artık çok amaçlı ve yaşam kültürünü yükselten projeler tercih ediliyor” dedi.

Ankaralılar konut alırken konfora önem veriyor!

Ankaralıların konut alırken genellikle rahat nefes alabilecekleri yerleri tercih ettiğini söyleyen Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gelgeç, “Ev, Ankaralılar için sadece ihtiyaç değil onlar için bir yaşam alanıdır” dedi.

Konut piyasasında yaz aylarında hareketlilik yaşanacak!

Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tabak, yaz mevsiminin gelmesiyle konut sektöründe hareketlenmelerin de yaşanacağını belirtti.

Wind Ankara ile rüzgar Çayyolu'ndan esecek!

Çayyolu’nun prestijli projesi Wind Ankara, kapılarını açmak için gün sayıyor. Aralık 2017’de teslim edilecek olan projeye dair önemli açıklamalarda bulunan Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gelgeç “ Ankara’da yaşam standartları burada şekillenecek” dedi.

Wind Ankara ile huzur dolu bir yaşam hayat buluyor!

Ankara’nın en prestijli lokasyonunda şehir manzaralı, huzur dolu bir yaşam Wind Ankara projesi ile hayat buluyor.

Wind Information Haberi

Wind Information


Ağır inşaat ekskavatörlerinin satışı, Çin'de altyapı projelerinin genişletilmesinin sonucu olarak Mayıs ayında iki kat arttı. Sektör uzmanları, büyük inşaat ekipmanı için talebin Çin’de ve dünyada artması nedeniyle sektörün son 10 ayda istikrarlı bir şekilde büyüdüğünü doğruladı.


Finansal istatistiklerde pazar lideri olan Şanghay merkezli Wind Information’ın verilerine göre, büyük ekskavatör üreticilerinin satışları geçen ay 11.283 âdete yükseldi. Bu, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 106 artış olduğu anlamına geliyor. Sektörün ne denli büyüdüğünü görmek için, 2016 rakamına göre bu yılın ilk beş ayında iki kat artarak 66.142’e ulaşan ekskavatörlerin yurtiçi satışlarına bakmak yeterli. Satış rakamlarının artmasında yurtdışı pazarı da güçlü bir itici güç oldu.


Ekskavatörlerin başlıca üreticilerinden biri olan Sany Heavy Industry’nin satışları bu yılın ilk üç ayında   % 30 artış...