24 / 07 / 2024

Windmill Premium Turizm iletişim

Windmill Premium Turizm iletişim

Windmill Premium Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Ademhan tarafından kuruldu. 

Premium Gıda Turizm Ve Otelcilik İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Premium Gıda Turizm Ve Otelcilik İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Daş tarafından kuruldu.

Random Premium Otelcilik Turizm Organizasyon Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Random Premium Otelcilik Turizm Organizasyon Dış Ticaret Şirketi Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Mehmet Şahin Altunkaynak ve Ümit Tunçer tarafından  kuruldu.

Premium Gayrimenkul Ve Turizm Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Premium Gayrimenkul Ve Turizm Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Öden tarafından kuruldu.

Rixos Grubu, Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 155 milyon liraya yeniledi!

Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük turizm yatırımcıları arasında yer alan Rixos Grubu, Hırvatistan'daki Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 20 milyon Euro, yani 155 milyon liralık yatırımla yeniledi ve kapılarını tekrar açtı.

Windmill Premium Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Windmill Premium Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Ademhan tarafından kuruldu. 

Gaziantep Premium Otel 90 milyon TL yatırımla yükseliyor!

90 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Gaziantep Premium Otel projesi Ak Ar Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Turizm A.Ş tarafından inşa edilecek. Gaziantep Premium Otel, Şehitkamil Ulus Mahallesi'nde yükselecek...

Mivara Premium Villas hizmete girdi!

Harput Holding ve İsmail Çelik AŞ ortaklığındaki İç-Me Turizm tarafından Bodrum Gündoğan'da, yapımı tamamlanan 5 yıldızlı Mivara Luxury Resort&Spa ve 16 villadan oluşan Mivara Premium Villas hizmete girdi.

İpekyolu Premium Gaziantep Şehitkamil'de 80 milyon TL yatırımla başlıyor!

Akar Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Turizm A.Ş, 80 milyon TL yatırımla Gaziantep Şehitkamil'de İpekyolu Premium Otel projesine hazırlanıyor. İpekyolu Premium Otel projesi 396 yatak kapasiteli, 197 odalı olarak tasarlandı...

Merit Royal Premium hizmete girdi!

Reha Arar, "Mayısta yüzde 100 dolulukla hizmet veriyoruz. Kuzey Kıbrıs'ın daha çok yatağa ihtiyacı var. Türkiye'den yatırımcıları buraya çağırıyorum" diye konuştu. Merit Turizm, son oteli Merit Roval Premium'u hizmete soktu...

Premium Konaklama Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Premium Konaklama Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Obahan Canbaz, Eren Canbaz tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Mart'ta Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

EMITT Fuarı'nda Eser Premium Hotel, katılımcıların tercihi oldu!

Eser Oteller Grubu, başta İtalya, Yunanistan ve Lübnan olmak üzere dünyanın bir çok yerinden önemli firmaların katılımcıları 16. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat (EMITT) Fuarı boyunca ‘Eser Premium Hotel&SPA'da ağırladı

İpekiş, turizm tesisi oluyor!

 Osmangazi Belediyesi İmar Komisyonu daha önce alışveriş merkezi olarak planlanan İpekiş'in planında yeni bir düzenleme yaparak, alanın Turizm Tesisi olmasına karar verdi

Dinekli Turizm şžirketi iflas etti!

Konya 2.Asliye Ticaret Mahkemesi; Dinekli Turizm Seyahat ve Ticaret Anonim şžirketi'nin iflasına karar verdi...

Windmill Premium Turizm iletişim Haberi

Windmill Premium Turizm iletişim

Windmill Premium Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Ademhan tarafından kuruldu. 

Windmill Premium Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
AMAÇ VE KONU A)Turizm ve seyahat acenteliği, Uluslararası ve şehirlerarası yolcu transferleri, otel, motel, hostel ve benzeri konaklama yerleri ile apart tesisler, kamping, tatil köyü, plaj, park, bahçe, cafe, bar, restaurant, oyun salonu, açmak, işletmek, işlettirmek. Bu işlerle alakalı, bina,tesis, iş merkezi, turizm merkezi, kompleksler, spor salonları, golf ve futbol sahaları, yüzme havuzları, kaplıcalar inşa etmek, satmak, satın almak, devir almak, devir etmek, kiralamak, kiraya vermek. a)Turistik oteller, moteller, kamp yerleri, tatil köyleri, villa, yalı, tarihi binalar, hanlar, hamamlar, köşkler, her türlü müstakil yada çok katlı konut, iş ve alışveriş merkezleri yaşam alanları...