04 / 05 / 2024

Windora özcan plastik

Windora özcan plastik

Windora markasıyla üretim yapacağı bir diğer tesis yatırımına yıl içinde başlamayı planlanan Özcan Plastik, söz konusu tesiste günlük en az 500 adet pvc kapı pencere üretim kapasitesine sahip olacak.

Csb Plastik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csb Plastik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Öz21 Plastik İnşaat Elektrik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz21 Plastik İnşaat Elektrik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Grand Mega İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Mega İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Özcan tarafından kuruldu.

Fransa'da plastik yasağı 2016'da başlıyor!

Fransa parlamentosundan geçen yasayla ülkede plastik kullanımı tamamen kalkacak. 2016' dan itibaren plastik poşet, 2020' den itibaren de plastik tabak, çatal, kaşık, bıçak kullanımı yasaklanacak...

B-Plas Bursa Plastik Metal İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Teknokent Şubesi açıldı!

B-Plas Bursa Plastik Metal İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Teknokent Şubesi, Mehmet Celal Gökçen Şube Müdürlüğü'nde 20 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Temapol Polimer Plastik İnşaat piyasa danışmanı ile göreve devam ediyor!

Tempol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Temapol Polimer Plastik İnşaat piyasa danışmanı ile göreve devam ediyor.

ER-PEN Erzurum Plastik Mamülleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ER-PEN Erzurum Plastik Mamülleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Arı, Fatih Arı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de kuruldu.

Yeni Nesil Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Elektrik ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Nesil Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Elektrik ve Plastik Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fazlı Özbay tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Eylül'de kuruldu.

Te Mapol Polimer Plastik İnşaat genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Te Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Te Mapol Polimer Plastik İnşaat genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Rözmaş Çelik Sanayi'nin acı günü! Durmuş Özcan vefat etti!

Rözmaş Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş, Rözmaş Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş ve Özuğurlu Makina Ticaret ve Sanayi A.Ş'nin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Özcan 16 Eylül 2014 Salı günü vefat etti.

Plastik sektörü 2013'te 5.6 milyar dolarlık ihracat yaptı!

Plastik sektörü, 2013 yılında mamul üretimini yüzde 17 oranında artırıp, ihracatta ise değer bazında yüzde 12'lik artış yakaladı. Plastik sektörü 2013'te 5.6 milyar dolarlık ihracat yaptı...

Özcan Türkakın kimdir?

TSKB Yönetim Kurulu Üyesi ve TSKB Genel Müdürü Özcan Türkakın kimdir? Özcan Türkakın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özcan Türkakın ne zamandan beri TSKB Genel Müdürü?

Plastik sektörü 9 Eylül'de İstanbul'da buluşacak!

Yaylalar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Celal Yayla, “Plastik sektöründe dünyanın önde gelen firmalarının katılacağı toplantının sektöre önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz” dedi. III. ChemOrbis Türkiye Toplantısı 9 Eylül'de...

Windora özcan plastik Haberi

Windora özcan plastik


Pvc, kapı pencere üretimi ve montajı yapan Özcan Plastik, yüzde 50 iştiraki olduğu Windora firmasıyla üretim yapacağı 4’üncü üretim tesisini faaliyete geçirdi. Bunun yanı sıra yine Windora markasıyla üretim yapacağı bir diğer tesis yatırımına ise yıl içinde başlamayı planlanan firma, söz konusu tesiste günlük en az 500 adet pvc kapı pencere üretim kapasitesine sahip olacak. 


Pvc alanındaki yatırımlarına ara vermeden devam ettiklerinin altını çizen Özcan Plastik sahibi Ömer Nazım Özcan, yüzde 50 iştiraki oldukları Windora markasıyla üretim yapacak 4’üncü üretim tesislerini Konya’da faaliyete geçirdiklerini söyledi. 2 bin metrekare üretim alanına sahip tesisleriyle beraber mevcut kapasitelerini yıllık 2 bin tonluk pvc kapı, pencere üretimi ve montaja çıkardıklarını anlatan Özcan, bu yıl içinde Konya 4’üncü Organize Sanayi Bölgesi’nde yine Windora markasıyla üretim...