04 / 05 / 2024

Windowist Tower kiralama

Windowist Tower kiralama

Hazır ofis konseptini 5 yıldızlı otel anlayışıyla uygulayan Windowist Tower ’da Mart, Nisan ve Mayıs aylarında ofis kiralayanlar ilk ay için ücret ödemeyecek.

Windowist Tower ofislerini sağlık standartlarına uygun tasarlıyor!

Maslak Bölgesi’nde dünya standartlarına uygun hazır ofis konseptiyle hizmet veren Windowist Tower Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Nesrin Işıkal, “Önce insan sağlığı” diyerek yola çıktıklarını belirtti.

Windowist Tower girişimcileri zirveye taşıyacak!

Windowist Tower, en üst kalitede sunduğu hazır ofis ve toplantı salonu hizmetleri ile kısa zamanda iş hayatının prestij ve buluşma noktası haline geldi. Kule, şimdi de girişimcileri zirveye taşımaya hazırlanıyor.

Windowist Tower 26 katlı tek bloktan oluşuyor!

Windowist Tower, klasik ofis kiralaması için yatırım yapmak istemeyenler ile birlikte yeni iş kuran girişimcilere, ofisi İstanbul dışında bulunan yerli ve yabancı iş adamlarına hizmet sunuyor..

Windowist Tower hazır ofis sistemiyle buluşturuyor!

KLASİK ofis anlayışını değiştiren hazır ofis sistemi tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de yaygınlaşıyor. Maslak'taki 26 katlı Windowist Tower'da bulunan ofisler yeşil bina Özelliği ile dikkat çekiyor.

Windowist Tower hazır ofis hizmetleriyle yurtdışına açılacak!

İstanbul'da 5 yıldızlı otelden oda kiralar gibi ofis hizmeti veren Windowist Tower, 2014 yılında yüzde 30 büyüdü.

Windowist Tower’da ofis kiralayanlar ilk ay ücret ödemeyecek!

Hazır ofis konseptini 5 yıldızlı otel anlayışıyla uygulayan Windowist Tower ’da Mart, Nisan ve Mayıs aylarında ofis kiralayanlar ilk ay için ücret ödemeyecek.

Spine Tower'a yüzde 30 'imaj' indirimi geldi!

Soma Holding'e bağlı Tilaga İnşaat'ın yüklenicisi olduğu Spine Tower'da arazi sahiplerinin sahibi bulunduğu ofis alanları, metrekaresi 30 doları bulan Maslak Büyükdere Caddesi'ndeki plazaların aksine 20 dolarlık kiralama fiyatıyla pazarlanmaya başladı...

Hacer Tower'da Hac döneminin yanı sıra diğer dönemlerde de kiraya talep oluyor!

Hacer Tower'da Hac döneminin yanı sıra diğer dönemlerde de kiraya talep oluyor. Mresco Türkiye Genel Müdürü Oya Zingal Dural, Hac döneminin yanı sıra diğer dönemlerde de kiralama yapmak için ciddi anlamda talep aldıklarını belirtti.

Torun Tower ödeme planı!

Torun Tower ödeme planı kapsamında banka kredili ödemeler yapılıyor. Esentepede 34 katlı olarak yükselen Torun Tower projesinde ofislerin kiralama metrekare birim fiyatı 17 dolar olarak belirlendi..

Mazaya Turkey Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mazaya Turkey Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık 2013 tarihinde Maslak, Windowist Tower, Eski Büyükdere Caddesi Ofis No:602'de kuruldu

Windowist Tower Plaza'nın havadan yeni videosu!

Akdağ Turizm İnşaat tarafından hayata geçirilen Windowist Tower projesi İstanbul Avrupa yakasında Maslak'ta yer alıyor. Windowist Tower Plaza projesi 31 Ekim 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından havadan görüntülendi

Windowist Tower’dan TAV Passport’lulara özel imkanlar!

İş dünyasının profesyonel çözüm ortağı Windowist Tower, sunduğu ayrıcalıklı hizmetlere bir yenisini daha ekliyor ve TAV Passport üyelerine benzersiz avantajlar sağlıyor.

Windowist Tower Maslak 'ın havadan görüntüleri!

Windowist Tower Maslak projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Windowist Tower kiralama Haberi

Windowist Tower kiralama

Hazır ofis konseptini 5 yıldızlı otel anlayışıyla uygulayan Windowist Tower’da Mart, Nisan ve Mayıs aylarında ofis kiralayanlar ilk ay için ücret ödemeyecek. Bu kampanyada ayrıca kiralama sürelerine paralel olarak farklı indirimler de yer alacak. Fiyatlandırmada elektrik, su, ısınma, soğutma, temizlik, güvenlik, bakım gibi tüm yan giderler dahil olacak. 


Maslak’ta 26 kattan oluşan Windowist Tower’da ofis kullanım hizmeti süresi 3 aydan 12 aya kadar farklılık gösteren esnekliğe sahip. Windowist Tower, iş dünyasına adım atacak girişimcilere, geleneksel ofis’ten teknoloji ve yeniliğe geçmek isteyen KOBİ’lere, ülke dışındaki firmaların temsilcilerine, ofisi İstanbul dışında bulunan yerli ve yabancı iş adamlarından, sanal ofise ihtiyaç duyan firma yöneticilerine kadar geniş bir yelpazeye hitap ediyor. Windowist Tower’da 64 adet, yönetici bölümü ayrı 5 ila 7 kişilik ofis, 23...