06 / 05 / 2024

Wish İstanbul harita

Wish İstanbul harita

İçerisinde yer alan 2 katlı AVM'de 88 adet dükkan bulunan Wish İstanbul ev fiyatları 150 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor...

Geodek Harita İnşaat Akaryakıt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Geodek Harita İnşaat Akaryakıt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 80 bin TL sermaye bedeli ile Osman Gümüşel tarafından kuruldu.

Wish More Hotel İstanbul ikinci otelini açıyor!

Dubai'deki Arabian Travel Market Dubai 2019 Uluslarası Turizm Fuarı'na katılan Wish More Hotel İstanbul ikinci otelinin açılışını duyurdu.

Harita ve kadastro mühendislerinden emlak vergisi uyarısı!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, emlak vergisi oranlarında yüzde 500’lere varan vergi artışlarına karşı uyardı.

Panorama Harita İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Harita İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Soner Çiftçi tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası tescil yönetmeliğinde değişiklik!

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası harita ve kadastro mühendisleri odası serbest mühendislik müşavirlik büroları tescil yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Ovit Mühendislik Harita Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovit Mühendislik Harita Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Orhan Dağcı imzasıyla 50 bin TL sermaye ile bugün Kartal'da kuruldu.

Limon Proje Mühendislik Harita İnşaat ve Teknoloji Himetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limon Proje Mühendislik Harita İnşaat ve Teknoloji Himetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Uğur Koçak imzasıyla kuruldu.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Büyükşehir Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Yönetim Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükşehir Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Yönetim Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Yunus Mercanlı imzasıyla kuruldu.

Çizgi İmar Harita Mühendislik İnşaat Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çizgi İmar Harita Mühendislik İnşaat Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Gurbet Altay imzasıyla kuruldu.

Kentsel dönüşümün temeli Harita ve Kadastro Mühendisliği'dir!

Başkan Toru, Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü’nde düzenlenen programda NEÜ Harita Mühendisliği Bölümü öğrencilerine mesleki bilgi ve tecrübelerini aktardı.

Bestrust Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bestrust Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Selvi ve AL Jasem Walled Ibrahım J ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Wish More, Harbiye ve Şişli’de otel açacak!

İstanbul, turizmde tarihin en zor dönemini yaşıyor. Buna rağmen kentte yeni oteller açılmaya devam ediyor. Bunlardan biri de 120 milyon TL yatırımla Bayrampaşa’da hizmete giren Wish More Hotel.

Wish İstanbul harita Haberi

Wish İstanbul harita

Dairelerin satış sürecine devam edilen Wish İstanbul ev fiyatları dairenin tipi ve konumuna göre değişiklik gösteriyor. Proje, 39 katlı 2 bloktan oluşuyor. 


Esenyurt Wish İstanbul'un sosyal donatı alanları arasında; resepsiyon, sauna, fin hamamı, türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzu, housekeeping odaları, oyun odası, kafe, bar, kreş yer alıyor. 


Firma bünyesinde 5 farklı ödeme planı ve 5 farklı indirim imkanı sağlanan Wish İstanbul ev fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. 


Torium AVM'ye 2 dakika, CNR Fuar Merkezine 14 dakika uzaklıkta inşa edilen Wish İstanbul Esenyurt projesinde yüzde 30 peşinatla 36 aya kadar vadelendirme yapılıyor. 


İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde yaşama geçirilen Wish İstanbul ev fiyatları 150 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje, Şafak İnşaat imzası taşıyor. 


Telefon: 0212 999 96 70

Merve...