26 / 07 / 2024

Wone Lighting tavan aydınlatması

Wone Lighting tavan aydınlatması

Farklılığının farkında olan genç firma Wone Lighting enerjisini şu günlerde tavan aydınlatmalarına yöneltmiş durumda. Tavanları Rıvo Karre LED teknolojisinin son gözdesi olarak karşımıza çıkıyor...

Atakule GYO sermaye tavanın süresini uzattı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, kayıtlı sermaye tavanı süresini 2017-2021 yılları arasında geçerli olacak şekilde uzattı. Karar KAP'ta yayınladı.

Akmerkez GYO kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresini uzatacak!

Akmerkez GYO kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2017-2021 yılları için uzatılması amacı ile SPK ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na başvuracak.

Zehnder radyant tavan ısıtma ve soğutma sistemleri!

Yüzde 40’ın üzerinde sağladığı enerji tasarrufu ile Zehnder radyant tavan ısıtma ve soğutma sistemleri, tahrik enerjisi için ekstra elektrik maliyeti çıkartmıyor ve kullanıcıları için çok ekonomik oluyor.

Atakule GYO sermaye tavanı onay bildirisini açıkladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO sermaye tavanı onay bildirisini açıkladı.

Mirsaray Tavan Dekorasyon İnşaat Elektrik Otomotiv Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Mirsaray Tavan Dekorasyon İnşaat Elektrik Otomotiv Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. 400 bin TL sermaye ile bugün Cafer Murat ve Nedim Çelik imzasıyla kuruldu.

Kiler GYO kayıtlı sermaye tavanı süresini uzattı!

Kiler GYO 1 milyar 400 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının, 5 yıl daha geçerli olacak şekilde uzattı.

İdealist GYO'dan sermaye tutarı ve sermaye tavan izninde değişiklik!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, mevcut kayıtlı sermaye tutarını ve sermaye tavan izninindeki değişikliği Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Sigorta primlerine tavan fiyat geliyor!

Hükümet sigorta primlerini düşürmek için çalışma başlattı. Buna göre taban ve tavan fiyat uygulaması ile sigorta kapsamına giren muafiyetlerin artırılması modeli üzerinde duruluyor.

İdealist GYO'nun kayıtlı sermaye tavan izni yeniden belirlenecek!

İdealist GYO mevcut kayıtlı sermaye tutarının 50 milyon TL olarak ve kayıtlı sermaye tavan izninin 2017-2021 yılları arasında yeniden belirlenmesine karar verdi.

İş GYO kayıtlı sermaye tavanı iznini uzatacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, mevcut kayıtlı sermaye tavanı izninin uzatılması hakkında Sermaye Piyasası Kurulu'na bugün başvuru yapıldı.

GTS Gergi Tavan Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GTS Gergi Tavan Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Görkem Kaya imzasıyla kuruldu.

Burdur'da okulun tavanı düştü: 5 yaralı!

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde şiddetli rüzgar nedeniyle sınıfın tavanının çökmesi sonucu 5 kişi yaralandı

Ankara'da 11 mekan Philips Lighting ile aydınlanıyor!

Philips Lighting, Ankara'da Gençlik Parkı, Kocatepe Camii, TOBB ve Yüksek Hızlı Tren Garının da aralarında bulunduğu 11 mekanı LED teknolojisiyle aydınlattı.

Wone Lighting tavan aydınlatması Haberi

Wone Lighting tavan aydınlatması

Ürün gamındaki çeşitliliği, marka kalitesi ve sonsuz müşteri memnuniyeti ile yola çıkan genç ve hareketli firma Wone Lighting.


Farklılığının farkında olan genç firma enerjisini şu günlerde tavan aydınlatmalarına yöneltmiş durumda. Tavanları Rıvo Karre LED teknolojisinin son gözdesi olarak karşımıza çıkıyor. Gelin ilk önce Gömme Aydınlatması (Downlighting) ne demek onu öğrenelim. Downlighting göze çarpmayan içmekânda tasarlanmış gömme tavan aydınlatmaları konut ve ticari binaların ortam ve çok yönlü aydınlatmalarında kullanılır. Bu aydınlatma şekli oteller, hastaneler, mağazalar, alışveriş merkezleri gibi kalabalık ortamlarda kullanılmaktadır. 


Wone Lighting Rıvo Karre alüminyum gövde, 99% saflıkta alüminyum reflektör, PMMA difüzör elektrostatik toz boya özellikleri ile tavan aydınlatmasında eşsiz bir zevkin tasarımı olarak karşımıza...