02 / 05 / 2024

Wone Lighting tavan aydınlatması ürünü Rıvo Karre'yi tanıttı!

Wone Lighting tavan aydınlatması ürünü Rıvo Karre'yi tanıttı!

Farklılığının farkında olan genç firma Wone Lighting enerjisini şu günlerde tavan aydınlatmalarına yöneltmiş durumda. Tavanları Rıvo Karre LED teknolojisinin son gözdesi olarak karşımıza çıkıyor...



Ürün gamındaki çeşitliliği, marka kalitesi ve sonsuz müşteri memnuniyeti ile yola çıkan genç ve hareketli firma Wone Lighting.


Farklılığının farkında olan genç firma enerjisini şu günlerde tavan aydınlatmalarına yöneltmiş durumda. Tavanları Rıvo Karre LED teknolojisinin son gözdesi olarak karşımıza çıkıyor. Gelin ilk önce Gömme Aydınlatması (Downlighting) ne demek onu öğrenelim. Downlighting göze çarpmayan içmekânda tasarlanmış gömme tavan aydınlatmaları konut ve ticari binaların ortam ve çok yönlü aydınlatmalarında kullanılır. Bu aydınlatma şekli oteller, hastaneler, mağazalar, alışveriş merkezleri gibi kalabalık ortamlarda kullanılmaktadır. 


Wone Lighting Rıvo Karre alüminyum gövde, 99% saflıkta alüminyum reflektör, PMMA difüzör elektrostatik toz boya özellikleri ile tavan aydınlatmasında eşsiz bir zevkin tasarımı olarak karşımıza çıkıyor.


Geri Dön