17 / 05 / 2024

Rıvo Karre

Rıvo Karre

Farklılığının farkında olan genç firma Wone Lighting enerjisini şu günlerde tavan aydınlatmalarına yöneltmiş durumda. Tavanları Rıvo Karre LED teknolojisinin son gözdesi olarak karşımıza çıkıyor...

Rüvo İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Rüvo İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Çırak tarafından kuruldu.

Wone Ligthing, mutfak aydınlatması Rıvo Stage'ı tanıttı!

Işığın ve rengin zengin dokunuşlarını LED ile birleştiren Wone Lighting mutfaktaki karanlığı dağıtmaya geliyor. Wone Ligthing Rıvo Stage aydınlatma ile günün her saatinde mutfağınızda vakit geçirmekten keyif alacaksınız.

Wone Lighting tavan aydınlatması ürünü Rıvo Karre'yi tanıttı!

Farklılığının farkında olan genç firma Wone Lighting enerjisini şu günlerde tavan aydınlatmalarına yöneltmiş durumda. Tavanları Rıvo Karre LED teknolojisinin son gözdesi olarak karşımıza çıkıyor...

Viko Karre serisi ile kendinden sonrakilere ilham veriyor!

VİKO’nun minimal formuyla kısa zamanda kullanıcıların öncelikli tercihleri arasına giren ürünü Karre, tasarımcılara ve dekorasyonlara ilham vermeye devam ediyor...

Şalom Gazetesi Genel Yayın Müdürü: Edirne sinagogunun onarılması Türkiye için onur!

Şalom Gazetesi Genel Yayın Müdürü İvo Molinas, "Avrupa'nın ikinci büyük sinagogu olan Edirne sinagogunun bu yasayla birlikte devletimiz tarafında onarılıyor olması Türkiye için onur kaynağıdır" dedi kaynağıdır.

Sınır illerine gün doğdu

Sınır illerinin 10 yıl süreyle gelir ve kurumlar vergisinden muaf tutulmasını öneren Bakan Tüzmen, böylece göçün önüne geçilebileceğini söyledi.

TOKİ Kırşehir'de 9 bina yaptıracak

TOKİ Kırşehir Yenice'ye 8 engelsiz yaşam birimi, 1 idari bina inşaatı ile genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatını işlerini yaptıracak.

Şişli`deki eski likör fabrikasının imarı durduruldu

Şişli'deki eski likör fabrikası arazisinin devri bir grup CHP'li araziye ilişkin İBB tarafından yapılan "uygulama imar plan tadilatıI ve nazım imar planının iptali ile yürütmenin durdurulması" istemiyle dava açtı.

Konut stoğu arttı ofis karlı yatırım

GYODER Başkanı Bekir Cumurcu, konut stoğunun erimesinin vakit alacağını, gelecek üç yılda ofis yatırımlarının, gayrimenkulun parlayan yıldızı olacağını söyledi.

Başarır İnşaat`tan Kartal`a 17 katlı iki plaza!

Başarır İnşaat İstanbul Kartal'da 17 katlı 2 plaza inşa edecek. Her iki plazanın çatısında helikopter pistinin de yer aldığı projenin 2010 yılında tamamlanması öngörülüyor.

"Demirdeki zam inşaat sektörünün önüne demir perde örüyor"

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Başkan Vekili Tahir Tellioğlu, demir fiyatlarındaki aşırı zam nedeniyle inşaat sektörünün önüne adeta demir perde örüldüğünü belirterek, 'Bu perdeyi, hükümet, demir-çelik üreticileri ve müteahhitler el ele verip kaldır

`Yılda 1 milyon daire yaparsak açık kapanır'

Konut açığının ancak yılda 1 milyon konut yapılmasıyla kapanacağını söyleyen Ağaoğlu, en hızlı zamanlarda bile bu rakamın 400 binde kaldığını belirtti. Aziz Üstel'e konuk olan Ali Ağaoğlu, turizm yatırımlarını da anlattı.

Konut portföyü yüzde 35 büyür, faizlerde fazla sıçrama olmaz

Türk bankacılık sektörü, konut kredilerine ilişkin yılbaşında açıkladığı yüzde 42'lik büyüme oranını revize ederek yüzde 35'e çekti. Buna gerekçe olarak uluslararası finans piyasalarında yaşanan çalkantıyı gösteren bankacılar, buna rağmen kısa vadede faiz

Rıvo Karre Haberi

Rıvo Karre

Ürün gamındaki çeşitliliği, marka kalitesi ve sonsuz müşteri memnuniyeti ile yola çıkan genç ve hareketli firma Wone Lighting.


Farklılığının farkında olan genç firma enerjisini şu günlerde tavan aydınlatmalarına yöneltmiş durumda. Tavanları Rıvo Karre LED teknolojisinin son gözdesi olarak karşımıza çıkıyor. Gelin ilk önce Gömme Aydınlatması (Downlighting) ne demek onu öğrenelim. Downlighting göze çarpmayan içmekânda tasarlanmış gömme tavan aydınlatmaları konut ve ticari binaların ortam ve çok yönlü aydınlatmalarında kullanılır. Bu aydınlatma şekli oteller, hastaneler, mağazalar, alışveriş merkezleri gibi kalabalık ortamlarda kullanılmaktadır. 


Wone Lighting Rıvo Karre alüminyum gövde, 99% saflıkta alüminyum reflektör, PMMA difüzör elektrostatik toz boya özellikleri ile tavan aydınlatmasında eşsiz bir zevkin tasarımı olarak karşımıza...