10 / 05 / 2024

Wone Lighting lamba

Wone Lighting lamba

Teknolojinin hızlı dünyasından yenilikçi tasarımların tek adresi Wone Lighting AR-GE çalışmalarının meyvesini toplamaya başladı. Sokak armatürlerinde teknolojinin sınırı zorlayan Wone Lighting son bombası ise Aura Sokak Armatürü...

Wone Lighting tavan aydınlatması ürünü Rıvo Karre'yi tanıttı!

Farklılığının farkında olan genç firma Wone Lighting enerjisini şu günlerde tavan aydınlatmalarına yöneltmiş durumda. Tavanları Rıvo Karre LED teknolojisinin son gözdesi olarak karşımıza çıkıyor...

BİM'de yılbaşına özel indirim! Ülker çokokrem, dekoratif lamba, Molfix bebek bezi.. BİM19 Aralık aktüel ürünler kataloğu

BİM'in 19 Aralık 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu hafta yayımlanan katalogda yılbaşına özel ürünler dikkat çekti. 

Dünyaca ünlü otomobil markası, 300 binden fazla aracını geri çağırdı!

ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, arka lamba şikayetleri yüzünden 321 binden fazla aracını geri çağırma listesine ekledi. Şirket, geri çağırmanın nedenini açıklarken ekim ayı sonunda büyük ölçüde dış pazarlardan gelen ve aracın arka lambalarının yanmadığını iddia ederek şikayetçi olan müşt

Lighting Power Mühendislik Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lighting Power Mühendislik Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Yalçın ve Tahir Yıldırım ortaklığıyla kuruldu.

Ledvance'den profesyoneller için LED armatür serisi!

LED lamba ve LED armatür alanlarında son tüketiciye ve profesyonellere uygun geniş ürün seçeneği sunan LEDVANCE, sekiz farklı armatür serisi ile geliyor.

Ankara'da 11 mekan Philips Lighting ile aydınlanıyor!

Philips Lighting, Ankara'da Gençlik Parkı, Kocatepe Camii, TOBB ve Yüksek Hızlı Tren Garının da aralarında bulunduğu 11 mekanı LED teknolojisiyle aydınlattı.

Wone Lighting aydınlatma alanında öncü olmayı hedefliyor!

LED aydınlatma sektöründe ki aydınlatma çalışmaları ile sektöre yön veren Wone Lighting İstanbul Light fuarı ve Yapı Fuarının sonrası Ar-Ge çalışmalarını sürdürmek adına kendi kabuğuna çekildi.

LED'li aydınlatma ürünlerinde ekonomik ömür desteği!

Wone Lighting Genel Müdürü Kaan Dilber aydınlatma sektöründe doğru bilinen yanlışlar hakkında bilgi verdi. Sektörün yanlışları sade ve net bir biçiminde açıklayan Kaan Dilber sözlerine şu şekilde devam etti:

Sokak aydınlatmasında ekonominin adı Wone Lighting!

Türkiye’de ve tüm dünyada yaşanan ekonomik krizler insanları enerji tüketimi ve enerjinin verimli kullanımı konusunda düşünmeye gitti. Enerji adına verimlilik sağlamak için LED’li ürün kullanımı önemli..

Dirk Vander Kooij'den Fresnel sarkıt aydınlatma!

Dirk Vander Kooij' in son tasarımı Fresnel Sarkıt; geri dönüşümlü sentetik ve de metal malzemenin birleşiminden yapılmış, gök cismi görünümlü parlak altın renkli bir lamba.

Sokak ve mağaza aydınlatmasında Wone Lighting LED armatürler!

Yeni ve hızlı Ar-Ge faaliyetleri ile kısa sürede gelişen LED teknolojisi sokak ve mağaza aydınlatmalarında farklı bir bakış açısı getirdi.Sokak ve mağaza aydınlatmasında Wone Lighting LED armatürler...

Işık kirliliğini nasıl engellersiniz?

5 dakikadan sonra gözlerimiz parlak ışık karşısında olduğundan tam 30 kat daha fazla hassaslaşıyor. Wone Lighting Genel Müdürü Kaan Dilber’e göre bu kadar hassas olan biyolojik sistemimizi ışık bombardımanından nasıl koruyacağız?

Wone Lighting 2014 yılında Türkiye’yi aydınlattı!

Kanada’nın Calgary şehri sokak aydınlatmalarında enerji verimli LED armatürlere geçmek için projenin ikinci aşamasını başlatıyor. Wone Lighting firması ise Türkiye’de aydınlatma verimliliği sağlamak için kolları sıvamış durumda.

Türkiye hala çıplak ampülle aydınlanıyor!

Türkiye hala çıplak ampülle aydınlanıyor. Wone Lighting Genel Müdürü Kaan Dilber Türkiye aydınlatma pazarı ile ilgili gerçekleştirilen bir Pazar araştırmasının sonuçlarını da kamuoyunun görüşüne sundu.

Wone Lighting lamba Haberi

Wone Lighting lamba

Teknolojinin hızlı dünyasından yenilikçi tasarımların tek adresi Wone Lighting AR-GE çalışmalarının meyvesini toplamaya başladı. Sokak armatürlerinde teknolojinin sınırı zorlayan Wone Lighting son bombası ise Aura Sokak Armatürü.


Teknoloji uzmanı Wone Lighting LED Sokak Armatürleri, ışık kalitesi ve estetik görünümü ile yol ve caddeler daha güvenli hale geliyor. Wone Lighting Sokak Armatüleri, standart sokak armatürlerine kıyasla en az yüzde 40 enerji tasarrufu sağlar. Çevre dostu sokak armatürleri enerji tüketimi azaltılması hedefine ulaşılmasına yardımcı olmaktadır.


Wone Lighting Aura Sokak Armatürü- Teknik Özellikleri


Gri elektrostatik toz boyalı
Alüminyum enjeksiyon gövde
60-120° lens ve PMMA reflektör
Temperli cam
Renk :...