27 / 04 / 2024

Wone Lighting yol aydınlatma ürünleri yüzde 50 enerji verimliliği sağlıyor!

Wone Lighting yol aydınlatma ürünleri yüzde 50 enerji verimliliği sağlıyor!

Aydınlatma alanında 20 yılı aşkın deneyime sahip olan Wone Lighting yeni yol aydınlatma armatürü Mercure, düşük maliyeti ve sağladığı yüzde 50 oranında enerji verimliliği ile hem güvenlik hem de daha etkin aydınlatmayı tek bir çatı altında sunuyor...



Aydınlatma alanında 20 yılı aşkın deneyime sahip olan Wone Lighting yeni yol aydınlatma armatürü Mercure, düşük maliyeti ve sağladığı yüzde 50 oranında enerji verimliliği ile hem güvenlik hem de daha etkin aydınlatmayı tek bir çatı altında sunuyor.


Mercure Yol Aydınlatma Armatürü, yüzde 50’nin üzerinde enerji verimliliği sunmakla birlikte uluslararası yol aydınlatma standartlarıyla mükemmel bir uyum sağlamaktadır. Yüksek kalitede beyaz ışık ile yüksek renk tutarlılığı sağlayan Mercure, farklı yol düzenlemeleri ve koşullara uyum gösteren yapısı ile ön plana çıkıyor.


Wone Lighting AR-Ge ekibinin muhteşem çocuğu Mercure, köy ve fabrika yolları gibi küçük çaplı yollardan, otoyollara kadar geniş bir kullanım alanı sunuyor. Hem yayalar hem de taşıtlar için en güvenli aydınlatma çözümleri sunan Mercure, Wone Lighting tecrübesi ile uzun bir kullanım ömrü de sağlıyor.

Muhteşem ürün Mercure özellikleri ise: Elektrostatik toz boya,alüminyum enjeksiyon gövde,PMMA reflektör,Temperli cam, Gri,Beyaz,Siyah renk seçenekleri.


Geri Dön